DV 2025 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? ABD Yeşil Kart / Green Card başvuru sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşama ve çalışma imkanı sağlayan Yeşil Kart başvuruları 4 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında alınacak. İlerleyen süreçte kura çekilişi sonrası Yeşil Kart sonuçları sorgulama işlemleri DV Lottery üzerinden gerçekleşecek. İşte, DV Lottery Green Card başvuru sonuçları sorgulama ekranı!

Giriş Tarihi 05 Ekim 2023, 09:09 Güncelleme 05 Ekim 2023, 09:09
DV 2025 Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? ABD Yeşil Kart / Green Card başvuru sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir?

İÇİNDEKİLER

Green Card başvuru sonuç ekranı merak edilerek araştırılıyor. DV 2025 Yeşil Kart başvuru işlemleri 4 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve çekiliş sonuçları süreci başlayacak. İşte konu hakkında detaylar...

GREEN CARD BAŞVURU EKRANI

Green Card başvuruları bu yıl 4 Ekim tarihinde başladı. DV 2025 kayıtları 4 Ekim 2023 Çarşamba günü başlayacak, 7 Kasım 2023 Salı günü sona erecek. Green Card başvuru ekranı 4 Ekim Çarşamba günü gün içerisinde aktif olacak.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

GREENCARD BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Green Card başvuru sonuçları, 4 Mayıs 2023 tarihinde erişime açılacak.

AYNI KİŞİ BİR DEFA BAŞVURABİLECEK

Kayıt sürecinde kişilerin bir başvuru hakkı bulunmaktadır. Aynı kişinin birden fazla başvuruda bulunması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

GREEN CARD BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

ABD Yeşil Kart başvuruları https://dvprogram.state.gov/ adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen başvurularda tüm aşamaların hatasız bir şekilde tamamlanması gerekiyor. Ayrıca başvuruda fotoğraf verilen ölçülerle birebir uyumlu olmasına dikkat edilmesi gerekiyor. Başvuru formunu doldurduktan sonra verilen konfirmasyon numarası da tekrar istenemeyeceği için iyi saklanmalı.