Partiye katılan ünlülere şok olacaksınız

Muhteşem bir koreografiyle sunulan, özel kostümleri içindeki dansçıların 50’lerin müziğini ve şıklığını yansıtan stiline eşlik eden erotizmin muziplikle birleştiği "Burlesque", Türkiye’de ilk defa W İstanbul’da gerçekleşti.

Giriş Tarihi 17 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 17 Ocak 2010, 13:53
Partiye katılan ünlülere şok olacaksınız

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en önemli eğlence merkezlerinde herkesi kendine hayran bırakan ve son yıllarda en hip ve elit kulüplerde düzenlenen burlesque şovları ile DJ performansının birleşimi "Burlesque Party" konseptini İstanbul'a taşıyan eğlence fenomeni D'autry Events, W Lounge ve dünyanın en özel viski markası Jack Daniel's İstanbullu eğlence severlerin hayatına bir ilk daha kattı!

ÇILGIN VE EROTİK PARTİDEN KARELER İÇİN TIKLAYIN

Neşeli başlayan geceye Eda Taşpınar Bora Kozanoğlu çifti, Ayşe Ege, Ezra-Tuba Çetin, Dilruba Sarıyer, Ivana - Yurdal Sert, Ahmet Dedehayır, Tamer Yılmaz, Begüm Kütük, İdil Erge, Banu Sağnak, Serra Tokar gibi iş, cemiyet ve sanat dünyasından isimler katıldı. Chill-out ve lounge müzik tarzının yanı sıra happy house ve progressive setleriyle çığır açan DJ Leomeo performansıyla müzik severleri eğlencenin doruklarına taşıdı.