Rolümüz şıklık

Ezel, Samanyolu, Aşk ve Ceza ile Aşk-ı Memnu dizilerinin güzel oyuncuları, ekranda son derece şıkken gerçek hayatlarında sadeliği tercih ediyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ocak 2010 Güncelleme 17 Ocak 2010, 02:10
Rolümüz şıklık

İÇİNDEKİLER

Büyük yatırımlarla çekilen yerli diziler, senaryosu kadar çekim yapılan mekanları ve kadın karakterlerin giydiği kıyafetlerle de gündem yaratıyor. Özellikle son derece lüks bir hayat yaşayan Aşk-ı Memnu dizisinin ana karakteri Bihter'in tarzı, kadınlar tarafından merakla takip ediliyor. Takılarından ayakkabılarına, çantalarından kıyafetlerine kadar her şeyi marka olan Bihter, yani Beren Saat için günler öncesinden 'imaj' çalışması yapılıyor. Son dönemde fenomen haline gelen Ezel dizisinde Cansu Dere'nin canlandırdığı Eyşan karakteri için de birbirinden ünlü modacılarla çalışıyor. Beren Saat ve Cansu Dere'nin dışında 'Aşk ve Ceza'nın yıldızı Nurgül Yeşilçay ile 'Samanyolu'nun güzel ismi Vildan Atasever'in tarzı da kadınlar tarafından çok beğeniliyor.

EZEL DİZİSİNDEN KARELER

AŞK VE CEZA FİLMİNDEN KARELER

AŞK_I MEMNU'DAN KARELER

Kıyafetlerini kendi seçiyor
Günlük hayatında 'Guess' gibi markaları tercih eden Vildan Atasever, 'Samanyolu'ndaki 'Zülal' karakterinde ise genç modacı Elif Cığızoğlu'nun tasarımlarını giyiyor.

Yıldırım'dan hiç şaşmıyor
Cansu Dere'nin 'Ezel'deki gece kıyafetleri Hakan Yıldırım imzalı. Cansu, gündelik hayatında ise spor giyiniyor ve Adidas'tan vazgeçmiyor.

Beyoğlu'nda alışveriş
Aşk ve Ceza dizisinde birbirinden ünlü markaların kıyafetlerini tercih eden Nurgül Yeşilçay, günlük hayatında giydiği salaş kıyafetleri Beyoğlu'ndan bile aldığı oluyor.

Dışarıda tanımak imkansız
Aşk-ı Memnu'da; Arzu Kaprol, Calvin Klein ve BCBG gibi lüks markalarla boy gösteren Beren Saat, günlük hayatında dikkat çekmekten hiç hoşlanmıyor. Zara gibi mağazalardan alışveriş yapan Beren'in sık sık uğradığı alışveriş merkezleri ise İstinyePark ve Kanyon.

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

BENZER ÜNLÜLER


ÜNLÜLER HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

ÜNLÜLERİN GERÇEK YAŞLARI!

ÜNLÜLERİN İLGİNÇ İTİRAFLARI!