Hayalleri uzak değil

Ejder Kapanı'nın oyuncuları, hayalindeki rolleri açıkladı. İmirzalıoğlu 'Deniz Gezmiş', Nejat işler 'Lefter', Berrak ise 'Karenina' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2010 Güncelleme 28 Ocak 2010, 00:08
Hayalleri uzak değil

İÇİNDEKİLER

Ejder Kapanı'nın oyuncuları, hayallerindeki rolleri ilk kez açıkladı. Filmin yönetmeni Uğur Yücel, gelecek yıl çekeceği filmde kendini canlandıracağını ama büyük bir sürpriz yapacağını söyledi. Oynadığı filmler ve dizilerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kenan İmirzalıoğlu ise 'Son Osmanlı Yandım Ali'den sonra yine bir dönem filminde oynamak istiyor. İmirzalıoğlu, Türkiye'nin karanlık yıllarının anlatıldığı filmde Deniz Gezmiş'i oynamak istiyor.

Filmde seri katili canlandıran Nejat İşler'in en büyük hayali ise Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'i beyaz perdede oynamak. İşler'in gerçek hayattaki sevgilisi Berrak Tüzünataç ise tercihini Anna Karenina'dan yana kullanıyor. Filmde Nejat İşler'e hayran kalan Ceyda Düvenci de herkesi hayrete düşüren bir açıklama yaptı. Düvenci, "Yakalanmayan bir seri katili canlandırmak güzel olur" dedi.

Ceyda
: Seri katil olmak istiyorum

En ilginç hayali olan isim ise Ceyda Düvenci oldu... Düvenci, "Nejat, Ejder Kapanı'nda olağanüstü bir rol sergiliyor. Ona imrendim. Artık benim en büyük hayalim bir filmde seri katili canlandırmak. Tavuk keser gibi adam öldürmek ve bunları yaparken de yakalanmayan bir katili canlandırmak beni çok mutlu eder" diye konuştu.

BERRAK TÜZÜNATAÇ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İÇİNİZİ ISITACAK TASARIMLAR

EN ÇOK ONLAR ARZULANIYOR

MİLANO'DA MİNİ DEFİLESİ

MARILYN MONROE'NUN HİÇ GÖRÜLMEMİŞ FOTOĞRAFLARI