İdil Fırat kimdir? İdil Fırat'ın kına gecesinden görüntüler...

İdil Fırat özellikle son dönemde yaşadığı aşkla adından çok söz ettiriyor. İdil Fırat kimdir sorusu ise her gün daha bir merak konusu oluyor. Ani başlayan ilişkisi ve evlilik kararıyla şaşkınlık yaratan İdil Fırat, evliliğe adım adım yaklaşıyor. Dün gece Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen kına gecesi görüntüleri ise sosyal medyada olay yaratıyor.İşte merak ettiğiniz İdil Fırat kimdir, İdil Fırat'ın kına gecesi görüntüleri haberimizin detayında...

Giriş Tarihi 28 Ağustos 2018, 00:00 Güncelleme 28 Ağustos 2018, 14:36
İdil Fırat kimdir? İdil Fırat’ın kına gecesinden görüntüler...

İÇİNDEKİLER

İDİL FIRAT KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen İdil Fırat Fenerbahçe'nin asbaşkanı Önder Fırat'ın kızıdır. Genç ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine toplayan İdil Fırat magazin dünyasında İdil Fırat ismini daha çok duyuracağa benziyor.

Fenerbahçe spor kulübünün asbaşkanlarından Önder Fırat'ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. 4 yıl Amerika'da George Washington DC Üniversitesi'nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı. 2015 yılından bu güne dek özel bir firmanın kurucu ortaklarından birisi olan genç güzel İdil Fırat, 2010 yılında yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ i, 2015'de ise Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. Annesini ve kardeşi Can Fırat'la tanıştırdığı Engin Öztürk ile dünya evine girmesi muhtemel görünen İdil Fırat, beklentileri boşa çıkararak sürpriz bir şekilde bu ilişkiyi noktaladı.

İdil Fırat 3 aydır Mert Fırat'la yaşadığı ilişkiyle gündemde. İdil Fırat ve Mert Fırat'ın ani evlilik kararı ise dedikodu çarkını döndürmeyi başardı.

İDİL FIRAT'IN KINA GECESİ

Mert Fırat ile evlenmeye hazırlanan İdil Fırat'ın kına gecesi Pazartesi gecesi Erol Yıldırım imzalı organizasyonla Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. Fırat çiftinin aile ve yakın dostlarının katıldığı eğlenceli gecenin ilerleyen saatlerinde damat tarafı geline sürpriz yaparak geceye katıldı. Gece boyu karşılıklı dans eden çifte bu heyecanlı günlerinde sevdikleri de eşlik etti. İdil Fırat'ın Tuvanam imzalı elbisesi misafirlerden büyük beğeni topladı.

Geride bıraktığımız haftalarda kız arkadaşlarıyla bir araya gelen ve bekarlığa veda partisi yapan İdil Fırat, dün akşam da sanat ve cemiyet hayatından çok sayıda ismin katıldığı bir gecede kınasını gerçekleştirdi.

SALONA TAHT ÜZERİNDE GİRDİ

Mert Fırat ile 8 Eylül'de evlenecek olan İdil Fırat, dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda kına yaptı. İdil Fırat, salona 4 kişinin taşıdığı taht şeklindeki 'tefour' üzerinde girdi.

Fırat çiftinin aile ve yakın dostlarının katıldığı eğlenceli gecenin ilerleyen saatlerinde damat tarafı geline sürpriz yaparak geceye katıldı. Gece boyu karşılıklı dans eden çifte bu heyecanlı günlerinde sevdikleri de eşlik etti. İdil Fırat'ın Tuvanam imzalı elbisesi misafirlerden büyük beğeni topladı.

İşte çiftin kına gecesinden görüntüler...