Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öget kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?

Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Ferhan Şensoy, 3 yıllık sevgilisi Cem Öget ile hayatını birleştirdi. Cem Öget, Ferhan Şensoy ile evlemesinin ardından en çok aranan isimlerden biri oldu. Herkes Cem Öget kimdir merak ediyor? Ferhan Şensoy'un eşi Cem Öget kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında? İşte detaylar.

Giriş Tarihi 07 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2018, 09:05
Ferhan Şensoy’un eşi Cem Öget kimdir? Nerelidir? Kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Tiyatrocu Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızları Ferhan Şensoy, 3 yıllık sevgilisi Cem Öget ile evlendi. Çift, geçtiğimiz mart ayında nişanlanmışlardı. Cem Öget ismi ise en çok arananlar arasına girdi bile.

Film ve dizi müzikleri ile adından söz ettirmeyi başaran Müzik Direktörü Cem Öğet bugüne kadar Şov Bizınıs, Kardeşim Benim, Fi, Kardeşim Benim 2, Kötü Çocuk ve Seni Gidi Seni gibi dizi ve sinema filmlerinin müziklerini hazırlamıştır.

Yaşantısını İstanbul'da sürdüren başarılı müzisyen Cem Öğet aslen Adana'lıdır. Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Cem Öğet ile 20 Mart 2018 tarihinde nişanlandı.

FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Müjgan Ferhan Şensoy, 25 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Müjgan Ferhan Şensoy'un anne ve babası, Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'dur. Derya Şensoy isimli bir de kız kardeşi var. Annesi Derya Baykal'ın ilk evliliğinden de Mert isimli bir erkek kardeşi var. Derya Baykal ve Ferhan Şensoy, Müjgan Ferhan Şensoy henüz 15 yaşındayken 2004 yılında boşandı. Derya Baykal, New York, "Tisch School of Arts" okulundan 2011 yılında mezun oldu.

25 Ocak tarihinde dünyaya gelmiş olan Müjgan Ferhan Şensoy, Kova burcudur.