Ordu'daki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kardeşi Müge Anlı'ya konuştu!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 5 cinayet işleyen seri katilin 3 cinayet daha işlediği ortaya çıktı. Başarılı gazeteci Müge Anlı Mehmet Ali Çayıroğlu'nun işlediği cinayetlerin perde arkasını aralamaya devam ediyor. 5 cinayet işlediği ortaya çıkan Mehmet Ali Çayıoğlu'nun 3 cinayet daha işlediği tespit edildi. Süreç devam ederken seri katilin kardeşi de Müge Anlı'ya konuştu. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert programından çarpıcı detaylar...

Giriş Tarihi 07 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 07 Eylül 2018, 13:52
Ordu’daki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu’nun kardeşi Müge Anlı’ya konuştu!

İÇİNDEKİLER

Türkiye, Ordu'da gasp suçundan gözaltına alınan ve ardından çok sayıda cinayetin faili olduğu tespit edilen 44 yaşındaki Mehmet Ali Çayıroğlu'nu konuşuyor. Bugün ise katil zanlısı Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kardeşi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında canlı yayına katılarak abisi hakkında çarpıcı gerçekler anlattı. İşte seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun kardeşinden gelen iddialar...

Her şey Ordu'nun Akkuş ilçesinde Şeker Köseoğlu kadının öldürülmesiyle başladı. Ünlü televizyoncu Müge Anlı bu cinayeti programında işlerken ilginç bir gelişme yaşandı. Ordu'nun Akkuş ilçesinde iki kişi gasp edildi. Bu olayla ilgili Çayıroğlu gözaltına alındı. Çayıroğlu'nun evinde arama yapan jandarma, çok sayıda silahın yanı sıra 4 adet cep telefonu buldu. Telefonları inceleyen ekipler, birinde Müge Anlı'nın programından bir görüntü buldu. Görüntüde Anlı, Şeker Köseoğlu'nun esrarengiz bir şekilde öldürülmesini araştırıyordu. Jandarma telefonda bulduğu bu görüntüden yola çıkıp, gözaltındaki Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, bu cinayetle ilgisinin olabileceğini araştırdı. Önce Şeker Köseoğlu'nun oğlu Recai Köseoğlu'na ulaşan ekipler, zanlının evinde bulunanları ona gösterdi. Recai Bey, zanlının evindeki bir buzağı ve bir tüfeğin annesine ait olduğunu teşhis etti. Bu teşhisin ardından olaylar çorap söküğü gibi çözüldü. Önce Senai Türedi (54) ve Ümit Türedi (55) çiftine ait silah ve sonra Nuri (59) Lütfiye Usluoğlu (57) çiftinin eşyaları Çayıroğlu'nun evinde bulundu. Ardından Samsun'da yakılan evlerinde ölü bulunan Sevim Semiz, kızları Emine Semiz ve Havva Gülen'in tüfeği zanlının evinde çıktı. Böylelikle kurban sayısı 8 oldu.

Soruşturma derinleştikçe kurban sayısı da arttı. Bu kez Samsun'un Terme ilçesi Özyurt Köyü'nde çıkan yangında ölen Sabri Güneş (68) ile oğlu Hasan (53) ve gelini Zahide Güneş'in de (59)katil zanlısının Mehmet Ali Çayıroğlu olduğu tespit edildi. Ardından Dursun Kurt ve Hasan Bayram adlı kişilerin de katil zanlısının Çayıroğlu olduğu öne sürüldü.

Hayvan hırsızlığı ve çeşitli suçlardan sabıkası olan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun, cinayetleri ocak ayında cezaevinden çıktıktan sonra işlediği belirlenirken, Ordu'nun yanı sıra Samsun ve Tokat'ta da faili meçhul cinayet, şüpheli ölüm, yangın sonucu ölüm, gasp ve hırsızlık olaylarının da yeniden geniş çaplı araştırıldığı belirtildi.

HEM DE AYNI YÖNTEMLE!

Mehmet Ali Çayıroğlu'nun adının geçtiği olaylarda önce kurban veya kurbanlar öldürülüyor. Ardından eşyaları gasp ediliyor. Daha sonra ise geride delil bırakmamak için oturduğu ev yakılıyor. Yetkililer Çayıroğlu'nun tüm bunları tek başına yapamayacağını belirtiyor. Zanlı ile birlikte eşi ve 4 kişi gözaltına alındı ancak hepsi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan Mehmet Ali Çayıroğlu'nun girdiği evlerden gasp ettiği hayvanları mezbaha çevirdiği evinin bahçesinde kestiği ve ortağı olduğu markette sattığı ortaya çıktı.

MEHMET ALİ ÇAYIROĞLU'NUN ÖLDÜRDÜĞÜ KİŞİLERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ

Ordu'daki seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun öldürdüğü 8 kişinin ortak özelliği yaşlı ve yalnız olmaları olarak tespit edildi.

ŞEKER KÖSEOĞLU

3-11 Mayıs 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Dağyolu Köyü'nde öldürüldü. Tüfeği ve sahip olduğu buzağı Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu.

SENAİ-ÜMİT TÜREDİ

31 Temmuz 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Karaçal Köyünde mutfak tüpünden zehirlendiler. Senai Hanımın telefonu ve kurusıkı tabancası Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu.

NURİ-LÜTFİYE USLUOĞLU

24 Şubat 2018

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yüceler Mahallesi'ndeki evlerinde yanarak öldüler. Mehmet Ali Çayıroğlu ile telefon görüşmeleri tespit edildi, paraları kayboldu.

SABRİ-HASAN-ZAHİDE GÜNEŞ

22 Temmuz 2018

Evlerinde yanarak öldüler. Eşyaları Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu.

HASAN BAYRAM

13 Temmuz 2018

Ordu Üçyol Mevkii

Tüpgaz zehirlenmesi

Silahı Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde çıktı.

DURSUN KURT

9 Nisan 2018

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Osmancık Mahallesi'nde elektrik kontağından çıkan yangında öldü. Eşyası katil zanlısının evinde bulundu.

SEVİM SEMİZ-EMİNE SEMİZ-HAVVA GÜLEN

10 Şubat 2018

Samsun'un Terme ilçesine bağlı Özyurt Köyünde evlerinde çıkan yangında öldüler. Sevim Semiz'in tüfeği Mehmet Ali Çayıroğlu'nun evinde bulundu.