Cezaevinde olan Ufuk Bayraktar'dan mesaj var!

Yıllar önce canlandırdığı karakterle çok sevilen başarılı oyuncu Ufuk Bayraktar 20 gün önce cezaevine girmişti. Sevilen oyuncu Ufuk Bayraktar, cezaevinden sevenlerine mektup yolladı. İşte Ufuk Bayraktar'ın o mektubu...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 10 Eylül 2018, 14:32
Cezaevinde olan Ufuk Bayraktar’dan mesaj var!

İÇİNDEKİLER

Yıllar önce "Ezel" dizisinde Dayı karakterinin gençliğini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken, en son "Vatanım Sensin"de Dağıstanlı'yı oynayan Ufuk Bayraktar, 20 gündür cezaevinde yatıyor. 2007 yılında silahla kavgaya karıştığı öğrenilen ve davası 20 gün önce sonuçlanan ünlü oyuncu, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Cezaevinden mektup yollayan oyuncu, "6 ay sonra görüşürüz" dedi.

"YÜCE TÜRK ADALETİNİN GÜVENLİ ELLERİNDE OLACAĞIM"

2007 yılında karıştığı kavgada ruhsatsız silah bulundurma suçundan tutuklanan oyuncu, cezaevinden gönderdiği mektupta şunları söyledi: "Hayat, insana doğumundan ölümüne dek birçok şeyi yaşatarak, kazandırarak, kaybettirerek, düşündürterek olgunlaştıran; aratıp öğreten ve isteyene de gerçeği bulduran müthiş bir okul ve sınav yeridir. Her erkeğin gençlik döneminde olduğu gibi benimde 2007 yılında karıştığım bir kavgada rahmetli babamın yadigarı ruhsatsız silahı üzerimde bulundurmaktan dolayı kısa bir süre sizlerden uzak, yüce Türk adaletinin güvenli ellerinde olacağım.

2007 yılında baba yadigarı olan ruhsatsız silahla bir kavgaya karışan oyuncunun uzun zamandır süren davası sonuçlandı. Ruhsatsız silah bulundurmaktan yargılanan Bayraktar, kesinleşen 6 aylık hapis cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Bugün itibariyle 20 gündür cezaevinde bulunan Ufuk Bayraktar'ın yeni sezonda herhangi bir diziyle anlaşması olmadığı, üzerinde çalıştığı senaryoyu yazmaya devam ettiği öğrenildi.