Son dakika: Demet Akalın ve Okan Kurt boşandı! Okan Kurt Demet Akalın'ın sözlerini yalanladı!

Demet Akalın eşi Okan Kurt'un borçları ve eve gelen haciz yüzünden boşanma kararı aldı. Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'tan boşanmak istemesi sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düştü. Bir süredir maddi durumlar yüzünden sallantıda olan evlilikleri bugün Beykoz Adliyesi'nde 10 dakikada bitti. İkili adliyeye ayrı ayrı geldi ve hiç konuşmadı. Boşanma kararının kendisinden gelmediğini söyleyen Demet Akalın'a Okan Kurt'tan açıklama geldi: ''Boşanmayı ilk ben talep etmedim''... İşte Demet Akalın ve Okan Kurt'un 10 dakikada biten boşanma görüntüleri...

Giriş Tarihi 11 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 11 Eylül 2018, 17:19
Son dakika: Demet Akalın ve Okan Kurt boşandı! Okan Kurt Demet Akalın’ın sözlerini yalanladı!

İÇİNDEKİLER

Demet Akalın bu sabah saatlerinde Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Eşinin borçları yüzünden ayrılmak isteyen Demet Akalın'ın bu kararı magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Akalın boşanma kararı alır almaz instagram hesabından 'Kurt' soyadını kaldırdı. Okan Kurt ve Demet Akalın'ın boşanması ise 10 dakikada bitti. İşte haberin detayları ve Demet Akalın ile Okan Kurt'un adliye görüntüleri...

HİRA'NIN VELAYETİ ANNESİNDE KALDI

Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle dün Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 2 dakikada sonlandırdı. Boşanacakları haberi sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin avukatları saat 13.30 sıralarında Beykoz Adliyesi'ne gelerek anlaşmalı boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesiyle birlikte mahkemeye bir protokol sunuldu. Protokolda çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi. 4 yaşındaki kızları Hira'nın velayetinin ise anne Demet Akalın'a verildiği kaydedildi.



DEMET AKALIN: ''BOŞANMA TALEBİ BENDEN GELMEDİ''

Saat 15.30 sıralarında ise Demet Akalın ve Okan Kurt ayrı ayrı adliyeye geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma 2 dakika sürdü. Adliyeye gelmeleri, duruşma ve gitmeleri toplam 10 dakikada bitti. Akalın ve Kurt, hakimin "Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı. Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, "Formalite bir boşanma mı" sorusuna "Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise "Hayırlı olsun" diyenlere "Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

OKAN'DAN İLK AÇIKLAMA: '' BOŞANMAYI BEN TALEP ETMEDİM''

Dava sonrası açıklama yapan Okan Kurt boşanma talebinin ilk kendinden geldiği iddialarına cevap verdi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" açıklamasını yaptı.



6 YIL ÖNCE EVLENDİLER
Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Hira isminde bir kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Villada bulunan televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu bazı eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü.



ÖNCE FOTOĞRAFLARI SONRA KURT SOYADINI SİLDİ
Boşanma kararını daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın'ın aldığı öne sürüldü. Akalın aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. 'Demet Akalın Kurt' olan Twitter adresini de 'Demet Akalın' olarak değiştirdi.