Demet Akalın ve Okan Kurt boşandı! Demet Akalın boşanma nedenini açıkladı

Demet Akalın dün Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşandı. 6 yıllık evliliklerini eşi Okan Kurt'un borçları yüzünden bitiren Demet Akalın, formalite boşanma yorumlarına tepki gösterdi. Daha geçtiğimiz günlerde eşini çok sevdiğini söyleyen Demet Akalın'ın tutarsız tavırları herkesin dikkatini çekti. İşte Demet Akalın ve Okan Kurt'un boşanması ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 12 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 12 Eylül 2018, 13:06
Demet Akalın ve Okan Kurt boşandı! Demet Akalın boşanma nedenini açıkladı

İÇİNDEKİLER

Demet Akalın dün sabah saatlerinde Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Eşinin borçları yüzünden ayrılmak isteyen Demet Akalın'ın bu kararı magazin gündemine bomba gibi düştü. Demet Akalın boşanma kararı alır almaz instagram hesabından 'Kurt' soyadını kaldırdı. Okan Kurt ve Demet Akalın'ın boşanması ise 10 dakikada bitti. Eşi Okan Kurt'un borçları yüzünden evlerine haciz gelmesi sonucu boşanma kararı alan Demet Akalın dün tek celsede boşandı. Akalın ve Kurt birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi.Demet Akalın ve Okan Kurt'un boşanması formalite diye yorum yapanlara Demet Akalın'ın verdiği cevap takipçilerini güldürdü.İşte haberin detayları ve Demet Akalın'ın boşanma hakkında yaptığı açıklama...

DEMET AKALIN VE OKAN KURT'UN BOŞANMA NEDENİ!

Ancak Akalın iddialara göre, "Gerekirse borcu birlikte öderiz dert değil ama bu borç evimizde huzursuzluk çıkarır, kızımız Hira'yı etkilerse o gün bu iş biter" dedi. Önceki gün Beykoz'daki evlerine haciz gelip eşyalarına el konunca Akalın, dediğini yaptı ve dava açıp boşandı.

Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Hira isminde bir kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Villada bulunan televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu bazı eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Demet Akalın, son yaşanan bu gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı.

"HİRA ETKİLENİRSE..."

Ancak Akalın bir diğer iddiaya göre, "Gerekirse borcu birlikte öderiz dert değil ama bu borç evimizde huzursuzluk çıkarır, kızımız Hira'yı etkilerse o gün bu iş biter"dedi. Önceki gün Beykoz'daki evlerine haciz gelip eşyalarına el konunca Akalın, dediğini yaptı ve dava açıp boşandı.

"FORMALİTE BİR BOŞANMA MI?"

Saat 15.30 sıralarında ise Demet Akalın ve Okan Kurt ayrı ayrı adliyeye geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma 2 dakika sürdü. Akalın ve Kurt, hakimin "Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı. Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, "Formalite bir boşanma mı" sorusuna "Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise "Hayırlı olsun" diyenlere "Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

Okan Kurt'la 10 dakikada boşanan Demet Akalın, 'formaliteden boşandılar' iddialarına Twitter hesabından cevap verdi. Akalın, "Kızımın odasını bile almayı düşündüler! Ne diyeyim." sözleriyle boşanma nedenini de belli etti. İşte o paylaşım...

İLK İŞİ FOTOĞRAFLARI VE KURT SOYADINI SİLMEK OLDU

Boşanma kararını daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın'ın aldığı öne sürüldü. Akalın aldığı kararın ardından Instagram hesabında eşi Okan Kurt ile çekildiği fotoğrafları sildi. 'Demet Akalın Kurt' olan Twitter adresini de 'Demet Akalın' olarak değiştirdi...

YAKIN ARKADAŞLARINI DA SİLDİ!

Okan Kurt ve ailesinin şirket borçlarından dolayı Beykoz'daki evlerine haciz gelen ve dün tek celsede evliliğini bitiren Demet Akalın, boşanma sonrasında yakın arkadaşı yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı.

Demet Akalın'ın Özlem Ada Şahin'i ve Işın Karaca'yı takipten çıkarmasının zor zamanlarında yanında olmaması olduğu iddia edildi.

NİKAH ŞAHİDİ OLDUĞU DÜĞÜNE KATILMAMIŞTI

Demet Akalın, yakın arkadaşım dediği Işın Karaca'nın nikah şahidi olacağı düğününe kızı Hira'nın rahatsızlığından dolayı katılmamıştı. Işın Karaca bu durum üzerine Akalın'a darılmıştı. Daha sonra Demet Akalın, Işın Karaca'ya düğün hediyesi olarak 25 bin TL'lik yüzük almış ve iki arkadaş barışmıştı.

DEMET AKALIN: ''BOŞANMA TALEBİ BENDEN GELMEDİ''

Saat 15.30 sıralarında ise Demet Akalın ve Okan Kurt ayrı ayrı adliyeye geldi. Beykoz Aile Mahkemesi'nde görülen duruşma 2 dakika sürdü. Adliyeye gelmeleri, duruşma ve gitmeleri toplam 10 dakikada bitti. Akalın ve Kurt, hakimin "Boşanmak istiyor musunuz" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mahkeme hakimi de çifti 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşadı. Çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, "Formalite bir boşanma mı" sorusuna "Yok" demekle yetindi. Okan Kurt ise "Hayırlı olsun" diyenlere "Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söyledi.

OKAN'DAN İLK AÇIKLAMA: '' BOŞANMAYI BEN TALEP ETMEDİM''

Dava sonrası açıklama yapan Okan Kurt boşanma talebinin ilk kendinden geldiği iddialarına cevap verdi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" açıklamasını yaptı.

Demet Akalın'ın evinde haczedilen eşyalar

HİRA'NIN VELAYETİ ANNESİNDE KALDI

Okan Kurt'un aile şirketi Martaş Lojistik'in borçları nedeniyle dün Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi gerçekleştirilen ünlü çift, 6 yıllık evliliklerini 2 dakikada sonlandırdı. Boşanacakları haberi sabah saatlerinde magazin gündemine bomba gibi düşen çiftin avukatları saat 13.30 sıralarında Beykoz Adliyesi'ne gelerek anlaşmalı boşanma davası açtı. Boşanma dilekçesiyle birlikte mahkemeye bir protokol sunuldu. Protokolda çift birbirlerinden nafaka ve tazminat talep etmedi. 4 yaşındaki kızları Hira'nın velayetinin ise anne Demet Akalın'a verildiği kaydedildi.

6 YIL ÖNCE EVLENDİLER

Demet Akalın ve Okan Kurt, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Çiftin bu evlilikten Hira isminde bir kızları dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Villada bulunan televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu bazı eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü...