Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü'nün tepki çeken paylaşımı! ''Hazar'ı yanında zorla tutuyor!''

Onur Ünlü, çocuğu yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü ile birliktelik yaşıyor ancak çift bir süredir bu birlikteliği saklıyordu. Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü herkesin tepkisini almasına rağmen ilişkilerini saklamamaya karar verdi ve bir süredir kameralardan kaçmayı bıraktıIar. Onur Ünlü ilk defa sevgilisi Hazar Ergüçlü'nün bir videosunu çekip sosyal medya hesabından paylaştı. Bu çirkin paylaşımı görenler sosyal medya hesabından binlerce yorum yazdı. Hazar Ergüçlü gerçekten mutlu mu? İşte Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü'nün rezalet paylaşımı...

Giriş Tarihi 20 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 20 Eylül 2018, 18:41
Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’nün tepki çeken paylaşımı! ’’Hazar’ı yanında zorla tutuyor!’’

İÇİNDEKİLER

Yönetmen Onur Ünlü (46) kendisinden 19 yaş küçük sevgilisi oyuncu Hazar Ergüçlü (25) ile videosunu paylaştı. Çift, bu halleriyle sosyal medyada bomba etkisi yarattı.Geçen hafta ilk kez el ele kameralar karşısına çıkan ünlü çift, aşklarını bir kez daha ilan etmişti.Çift bu kez sosyal medya hesaplarından ilginç videolarını takipçileriyle paylaştı. Hazar Ergüçlü'nün mutsuz hali ise takipçilerinin gözünden kaçmadı.

''HAZAR'I YANINDA ZORLA TUTUYOR!''

Yönetmen Onur Ünlü'nün Instagram hesabından paylaştığı videoda, oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü'ye talimatlar vererek sağa sola bakmasını istedi. Hazar Ergüçlü'nün talimatlar verildiği sırada mutsuz hali takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşan Onur Ünlü'nün bir takipçisi paylaşıma, "Hazar sanki Onur Ünlü'nün yanında zorla duruyormuş gibi bakıyor." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Hazar'ın mutsuzluğu yüzünden okunuyor." yorumunu yazdı.