Charles Aznavour'un ölümünden sonra Deathlist bir kez daha gündemde

Her yılın başında yayınlanan Deathlist (Ölüm Listesi), Fransız şarkıcı Charles Aznavour'un ölü ile yeniden gündemde. Liste yayınlandığı yılbaşını takiben devam eden yıl içerisinde ölecek isimleri tahmin ettiğini iddia ediyor. 2018 yılının bitimine az bir süre kala listeden 10 kişi hayata gözlerini yumdu.

Giriş Tarihi 02 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 02 Ekim 2018, 11:15
Charles Aznavour’un ölümünden sonra Deathlist bir kez daha gündemde

İÇİNDEKİLER

Fransız şarkıcı Charles Aznavour 94 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının ölümü dünya gündemine otururken her sene başında yayınlanan Deathlist bir kez daha gündeme geldi. Peki nedir bu Deathlist (Ölüm listesi)?

DEATHLIST (ÖLÜM LİSTESİ) NEDİR?

Deathlist her yılın başında yayınlanan ve o yıl içerisinde ölecek isimleri tahmin eden bir liste. İşin daha garip yanı bu listede yer alan isimlerin ölüyor olması. Charles Aznavour, 2018 yılı listesinde yer alıyordu. Peki bu listede yer alan diğer isimler kimlerdi?

STEPHAN HAWKING LİSTEDE YER ALIYORDU

Dünyaca ünlü fizikçi Stephan Hawking 2018 listesinde yer alıyordu. Genelde yaşlı sinema, spor ve sanat dünyasının önemli insanlarının oluşturduğu 50 kişilik listede şu ana kadar 10 kişi hayatını kaybetti. Stephen Hawking'in dışında şarkıcı Mark E. Smith ve din adamı Billy Graham'ın ölümlerini doğru tahmin etti.

İŞTE 2018 LİSTESİNDE YER ALAN İSİMLER