Arda Turan Berkay kavgasında yeni gelişme! Rekor tazminat davası

Arda Turan ve Berkay kavgası hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Arda Turan ve Berkay hakkında hazırlanan iddianameler sonrası, Arda Turan'ın rekor bir tazminat davası açacağı iddia edildi.

Giriş Tarihi 16 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2018, 10:36
Arda Turan Berkay kavgasında yeni gelişme! Rekor tazminat davası

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Arda Turan-Berkay kavgasının birbiri ardına gelişmeler yaşanıyor. Tarafların karşılıklı açıklamaları sonrası yaşanan olay hukuki yollara taşınmıştı. Şimdi ise Arda Turan harekete geçmeye hazırlanıyor.

Futbolcu Arda Turan ile popçu Berkay Şahin arasındaki kavgayla ilgili iddianame hazırlandı. Arda Turan hakkında, 'Cinsel taciz', 'Ruhsatsız silah bulundurmak', 'Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak' ve 'Kasten yaralama' suçlamalarıyla dava açıldı.

Berkay hakkında da 'hakaret' suçlamasıyla iddianame düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede Arda Turan'a 12,5 yıl, Berkay'a ise 2 yıla kadar hapis isteniyor.

"REKOR DAVA AÇACAĞIM"

teve2'nin haberine göre Arda Turan olayla ilgili yakınlarına şunları söyledi: "Bana attıkları taciz yalanı nedeniyle Berkay ve eşine Türkiye Cumhuriyeti'nde görülmemiş büyüklükte, gelmiş geçmiş en büyük tazminat davasını açacağım. Hiçbir masraftan kaçınmayacağım. Gerçekler ortaya çıkacak. Davadan asla vazgeçmem."

NELER OLMUŞTU?

Başakşehir forması giyen futbolcunun, geçen hafta Emirgan'daki 'Gizli Kalsın'da Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Turan çıkan tartışma sonrası Berkay'ın burnunu kırmış, popçunun tedavi gördüğü hastaneye giderek silahla ateş etmişti.

Arda Turan'ın futbol hayatı bitti' Arda Turan ve Berkay kavgasında flaş gelişme!