Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de kaza geçirdi!

Serdar Ortaç'ın eşi iş için gittiği Miami'de motosikletle kaza geçirdi. Serdar Ortaç eşi Chloe'nin geçirdiği kaza hakkında bir televizyon programına konuştu. Eşi Chloe'nin bir süre yürüyemeyeceğini belirten Serdar Ortaç konserlerini iptal edemediği için eşinin yanına gidemediğini belirtti. İşte Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan'ın iş için gittiği Miami'de geçirdiği kaza hakkında sözleri...

Giriş Tarihi 16 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 16 Ekim 2018, 12:07
Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami’de kaza geçirdi!

İÇİNDEKİLER

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan iş için gittiği Miami'de kaza geçirdi!. Serdar Ortaç eşinin geçirdiği kaza hakkında bir magazin programına telefonla katılarak şu sözleri kullandı: ''Ben haberi dün gece aldım. Motorun arkasında oturuyormuş. Arkadaşı bir burun kırığı ile atlattı ama Chloe'nin sol kolunda kırık, sağ kolunda çatlaklar var. Dizinde de ezilmeler oluşmuş. Annesi yanında ben de ayın 21'inde gideceğim."

SERDAR ORTAÇ'IN EŞİNİN DURUMU NASIL?

Serdar Ortaç, bir arkadaşıyla birlikte Miami'de motosikletle kaza yapan eşi Chloe Loughnan'ın trafik kazası geçirdiğini ve sol kolunun kırık olduğunu belirtti.

20 GÜN YÜRÜYEMEYECEK!

Serdar Ortaç kaza geçiren eşiyle ilgili: "20 gün hastanede yatacak, onun yanında olamıyorum konserlerimi iptal edemediğimden dolayı ama içim rahat yanında onunla ilgilenenler var, annesi ve menajeri yanında benim asistanımda bugünABD'ye uçacak"

"Ben de konserlerim bittikten sonra onu almaya gideceğim ve İstanbul'a getireceğim"

SERDAR ORTAÇ'IN EŞİ CHLOE 2016 YILINDA DA MIAMI'DE KAZA GEÇİRMİŞTİ!

Chloe yine 2016 yılında iş için gittiği Miami'de bir kaza geçirmişti. Kaldırımda yürürken dengesi kaybedip yere düşen Chloe'nin yüzünde çizikler oluşmuş, iş göremez raporu almıştı.