Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yakalandı! Burcu Kıratlı kimdir?

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl birlikte görüntülenince, peşi sıra aşk iddiaları gecikmedi. Magazin muhabirlerine yakalanan Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, flaşları görünce neye uğradığını şaşırdı. Peki Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı sevgili mi? Burcu Kıratlı kimdir?

Giriş Tarihi 22 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 22 Ekim 2018, 17:47
Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl yakalandı! Burcu Kıratlı kimdir?

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki akşam oyuncu Burcu Kıratlı'yla birlikte Nişantaşı'ndaki bir mekan çıkışı görüntülendi. Bir arkadaşlarının davetiyle mekanda vakit geçiren Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, restoranı gece yarısı birlikte terk ederken objektiflere yakalandı.

'HADİ YA! OLAMAZ'

Flaşların patlamasıyla şoke olan ikiliden Sinan Akçıl, "Hadi ya! Olamaz" şeklinde tepki verdi.

Aşk sorularını yanıtsız bırakan ikili, apar topar Akçıl'ın aracıyla mekandan ayrıldı.

İLK AŞKI HADİSE'YDİ

Sinan Akçıl'ı tanımamıza vesile olan ilk aşkı Hadise ile olandı.

Sinan Akçıl kendisine "Yunan heykelim" diyen fotomodel Buse Narcı ile yaşadığı kısa süreli ilişkisinin ardından 2016 Best Model of Turkey birincisi Gizem Kayalı ile bir aşka yelken açmış, verdiği bir İstanbul konserinde de aşkını herkese haykırmıştı.

Ekranların sevilen dizisi 'Aşk ve Mavi'nin güzel oyuncusu Burcu Kıratlı da iki senedir dizideki rol arkadaşı Polat Sadunoğlu ile flört ediyordu. Bu aşk geçen aylarda bitti.

Hemen ardından da dedikodu kulislerinde Burcu'nun oyuncu Furkan Palalı ile gizli gizli görüşmeye başladığı konuşulmuştu.