Oyuncu Cem Özer yoğun bakımda! Cem Özer'e ne oldu? (Cem Özer kimdir?)

Oyuncu Cem Özer'den kötü haber! Sinan Çetin'in yönettiği 'İstasyon' filminin çekimleri sırasında sette kaza geçiren Cem Özer yoğun bakıma alındı. Peki Cem Özer'in son durumu ne? Cem Özer kimdir? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 23 Ekim 2018, 15:41
Oyuncu Cem Özer yoğun bakımda! Cem Özer’e ne oldu? Cem Özer kimdir?

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu ve oyuncu Cem Özer 11 gün önce Afyonkarahisar'daki film çekimleri sırasında sette kaza geçirip ayağını kırmıştı.

Tedavi için İstanbul'a getirilen Cem Özer'in sağlık durumu kötüleşti ve yoğun bakıma kaldırıldı.

Cem Özer'in kızı Cemre Özer "Babam şu an yoğun bakımda uyutuluyor. Ayağındaki kırık sonrası oksijen tedavisi görüyordu. Hava ya da yağ embolisi başına sıçramış. Dün yoğun bakıma alındı. Şu an hiçbir şey söyleyemiyor doktorları. Biz de çaresizce bekliyoruz." dedi.

CEM ÖZER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

1959 yılında Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen Cem Özer, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bıraktı, daha sonra Dostlar Tiyatrosu gibi topluluklarda çalıştı.

Televizyonda Laf Lafı Açıyor adlı programın sunuculuğuyla tanındı. Şansını Dene yarışmasında yarışmacı olarak görev aldı. Çeşitli sinema film ve dizilerinde rol aldı. Modacı Esin Maraşlıoğlu ve oyuncu Nurgül Yeşilçay ile evlilikleri oldu. Cemre adında bir kızı ve Osman Nejat adında bir oğlu bulunmaktadır.