Bir Zamanlar Çukurova yine birinci! Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm full izle

Bir Zamanlar Çukurova dün akşam yayınlanan son bölümüyle yine birinciliğini ilan etti. Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamlarının değişmez galibi! Atv'nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova 7. son bölüm dün akşam adeta izleyiciyi ekrana kilitledi. Züleyha oğlunu Yaman soyadıyla dünyaya getirdi. Demir'in hırsı ve Yılmaz'ın intikam duygusu dün akşam yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova son bölüme damga vurdu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı, ve merak ettiğiniz her şey haberimizin detayında... Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle...

Giriş Tarihi 26 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 26 Ekim 2018, 11:58
Bir Zamanlar Çukurova yine birinci! Bir Zamanlar Çukurova 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm full izle

İÇİNDEKİLER

Bir Zamanlar Çukurova yayınlanan 7. son bölümüyle yine tüm kategorilerde birinciliğini ilan etti. Atv'nin kısa sürede gönüllere taht kuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler yaşandı? Züleyha Yılmaz'ın bebeğini sağlıkla dünyaya getirdi. Demir ise oğluna Yaman soyadını verdiği için mutlulukla ortalıkta geziyor. Züleyha'nın ve oğlunun üzerine titreyen Demir, Yılmaz'ı onlardan uzak tutabilmek adına her şeyi yapmaya devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisine yeni katılan Fekeli ise Yılmaz ile birlikte Yamanlar'ı bitirmek için gözünlerini karartmış durumdalar. Hünkar Yılmaz'a karşı kendini koruyabilecek mi? İzleyiciler tüm bu soruların cevabını Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında aramaya başladılar. Peki, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Zamanlar Çukurova 7. son bölüm izlemek isteyenler için Bir Zamanlar Çukurova son bölüm full izle...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM FULL İZLE

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA PERŞEMBE AKŞAMLARININ DEĞİŞMEYEN GALİBİ!

Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümü, Tüm Kişilerde %14,15 izlenme oranı ve %33,38 izlenme payı, AB'de %11,97 izlenme oranı ve %29,39 izlenme payı ve 20+ABC1'de %14,80 izlenme oranı ve %32,14 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN 8. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Muhteşem oyuncu kadrosuyla 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına gelen bir olaydan yola çıkan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 7. yeni bölümü Atv izleyicisiyle buluştu. Peki, Bir Zamanlar Çukurova'nın 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova'nın 8. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sevilen dizinin 8. yeni bölüm fragmanı yayınladığı zaman takvim.com.tr'den izleyebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Züleyha anne oldu!

Büyük hesaplaşmaların başladığı dizide Züleyha, oğlunu 'Yaman' soyadıyla dünyaya getirip anne oldu.

Yılmaz'ı aklından bir an olsun çıkaramayan Züleyha, Demir'in gücü karşısında artık en büyük desteği de oğlundan alacak!

Yaman ailesinin ezeli düşmanı Fekeli ve Adnan bebeğin, dizide tüm dengeleri değiştireceğinin sinyali verilirken, Demir'in hırsı ve Yılmaz'ın intikam ateşi de bölüme damga vurdu.

İlerleyen bölümlerde adım adım yaklaşan beklenmedik gelişmeler de izleyiciyi fazlasıyla şaşırtacak!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA KONUSU

Başrollerini Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek'in paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yapımını Tims&B, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstleniyor.

1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay geliyor ve kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakıyor… Her şeye rağmen aşklarını yaşamaya kararlı bu çiftin kaderi, çiftliklerinde çalıştıkları Yaman ailesiyle tanıştıktan sonra sonsuza kadar değişiyor…

"Bir Zamanlar Çukurova" her Perşembe atv'de.