Esra Erol'da flaş gelişme! Gülcan Gürleyik: Çocuk Mesut Gürleyik'te kalsın

Esra Erol'da flaş gelişmeler yaşanamaya devam ediyor... Türkiye'nin günlerdir konuştuğu skandalda bugün Mesut Gürleyik son kararını açıklamak için Esra Erol'da programına konuk oldu. Canlı yayına bağlanması beklenen Gülcan Gürleyik canlı yayına bağlanmadı. Gülcan Gürleyik ile telefon görüşmesi yapan Esra Erol'da ekibi, sevgilisi Cemil Arslan'ın Gülcan'ın canlı yayına bağlanmasını istemediğini , çocuğunda babası Mesut Gürleyik'te kalmasını söylediğini aktardı. İşte Esra Erol'da programında yaşananlar...

Giriş Tarihi 29 Ekim 2018, 00:00 Güncelleme 30 Ekim 2018, 02:26
Esra Erol’da flaş gelişme! Gülcan Gürleyik: Çocuk Mesut Gürleyik’te kalsın

İÇİNDEKİLER

Türkiye günlerdir resmi nikahlı eşi Mesut Gürleyik'i bırakıp yasak aşkı Cemil Arslan ile kaçan, ardından da Davut diye bir sevgilisi daha olduğunu öğrenilen Gülcan Gürleyik'i konuşuyor. Bugün Esra Erol'da ekranlarında sürpriz bir gelişme yaşandı.

Mesut Gürleyik son kararını açıklamak için Esra Erol'da programına konuk oldu. Kızı Minel Nas'ı annesi Gülcan Gürleyik'e vermeyeceğini açıkladı. Herkes Gülcan Gürleyik'in de canlı yayına bağlanmasını bekliyordu ki flaş bir gelişme yaşandı. Sevgilisi Cemil Arslan, Gülcan'ın canlı yayına bağlanmasına izin vermedi.

ÇOCUK BABASINDA KALSIN
Canlı yayına bağlanması beklenen Gülcan Gürleyik ile ilgili çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. Gülcan Gürleyik ile telefon görüşmesi yapan Esra Erol'da ekibi, sevgilisi Cemil Arslan'ın Gülcan'ın canlı yayına bağlanmasını istemediğini , çocuğunda babası Mesut Gürleyik'te kalmasını söylediğini aktardı.

BEN BU HAYATIMLA MUTLUYUM
Gülcan Gürleyik ile görüşen Esra Erol'da programı editörü Emrah, "Gülcan canlı yayına bağlanacaktı ne olduysa vazgeçti" dedi. Orta yol bulmaya çalıştıklarını aktaran Emrah bey, Gülcan'ın buna yanaşmadığını " Ben bu hayatımla mutluyum" dediğini söyledi.