Hande Yener'den Demet Akalın'a gönderme!

Ünlü şarkıcı Hande Yener uzun zamandır dargın olduğu, kısa bir süre önce barıştığı şarkıcı Demet Akalın hakkında öyle bir açıklama yaptı ki, ortalık her an karışabilir.

Giriş Tarihi 19 Ocak 2019, 00:00 Güncelleme 19 Ocak 2019, 09:57
Hande Yener’den Demet Akalın’a gönderme!

İÇİNDEKİLER

Milliyet'in haberine göre önceki akşam 'Aşk Tohumu' adlı parçasına klip çeken Hande Yener; Demet Akalın, Hülya Avşar ve Kenan İmirzalıoğlu hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Klip çekimi arası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hande Yener, "Şarkıyı İlyas Yalçıntaş'tan aldım. Bambaşka bir klip oldu. Yine zirvedeyim" diyerek rakiplerine taş attı.

"HER AN BİR TARTIŞMA ÇIKABİLİR"
Günde en fazla 10 dakika sosyal medya kullandığını belirten şarkıcı, gazetecilerin Demet Akalın ile barışmasını sorması üzerine, "Barıştık ama halen bir araya gelemedik. Az önce 'zirvedeyim dedim' ama her an bir tartışma çıkabilir. Her şey olabilir, bekleyin" sözleriyle espri yaptı.

"GALASI OLUNCA ÇAĞIRIYOR"
Kenan İmirzalıoğlu'nun gazetecilere dava açması hakkında konuşan şarkıcı, "Rolü gereği görünmek istemez anlarım, ama bir işi olunca galası olunca çağırıyor" diyerek, başarılı oyuncuya göndermede bulundu.

"HÜLYA AVŞAR ÇOK DEĞERLİ"
Hülya Avşar'ın sosyal medya paylaşımları ve giydiği cesur kıyafetlerin sorulması üzerine Yener, "Hülya her anlamda Hülya. Ona çok değer veriyorum. Sürekli telefonda konuşuyoruz. Hatta 'Sana bir laf atan olursa söyle bana, ben icabına bakarım bile diyorum" açıklamasında bulundu.