Tiyatroda cinsel saldırı: “Ayağıma masaj yapma bahanesiyle yönetmenim beni taciz etti”

Oyuncu Zehra Y., bir müzikal provasında yönetmen Murat Karasu'nun cinsel tacizine uğradığını iddia etti. "Ayağıma masaj yapma bahanesiyle beni taciz etti” diyen genç kız, yönetmen Murat Karasu'dan şikayetçi oldu. Karasu ise iftiraya uğradığını söyleyerek olayı yalanladı.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2019, 10:30 Güncelleme 25 Ocak 2019, 10:49
Tiyatroda cinsel saldırı: “Ayağıma masaj yapma bahanesiyle yönetmenim beni taciz etti”

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Zehra Y., müzikal provasında yönetmen Murat Karasu'nun cinsel tacizine uğradığını iddia etti. Genç kız, "Ayağıma masaj yapma bahanesiyle beni taciz etti" dedi. Karasu ise iftiraya uğradığını savundu.

TİYATRODA SKANDAL!

Oyuncu ve yönetmen Murat Karasu hakkında, 22 yaşındaki asistanı Zehra Y.'yi taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Genç asistan, provalarda kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği Karasu'yu şikayet etti.

ÖNCE AYAĞINA MASAJ YAPTI SONRA...

İddiaya göre olay şöyle meydana geldi: Bir müzikalin yönetmenliğini üstlenen Karasu, provalarda sakatlanan Zehra Y.'nin yanına gidip ayağına masaj yapmaya başladı. Sonra masaj, cinsel tacize dönüştü.

''İFTİRAYA UĞRADIM''

Olayın ardından genç kız, Karasu'dan şikayetçi oldu. İddiaları yalanlayan Karasu; genç kızın, asistanı olmadığını ve oyuncu kadrosuna giremediği için kendisine iftira attığını savundu. Karasu 10 yıla kadar hapisle yargılanıyor.