Son dakika: Arda Turan - Berkay Şahin davasında ikinci perde! Tanıklar dinlendi ve...

Arda Turan ve şarkıcı Berkay Şahin, Emirgan'da bir eğlence mekanında kavga etmiş ve mahkemelik olmuşlardı. Berkay Şahin duruşmaya korumasıyla birlikte geldi. Bugün ikincisi gerçekleşen Berkay ile Arda Turan arasındaki dava 11 Eylül’e ertelendi.

Giriş Tarihi 19 Haziran 2019, 10:37 Güncelleme 19 Haziran 2019, 11:45
Son dakika: Arda Turan - Berkay Şahin davasında ikinci perde! Tanıklar dinlendi ve...

İÇİNDEKİLER

Yaşadıkları kavga sonrası davalık olan futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin'in davasında ikinci duruşma görülüyor! Berkay ile Arda Turan arasındaki davasının duruşması başladı. 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Berkay katıldı.

TANIKLAR DİNLENDİ!

Arda Turan'ın avukatının hazır bulunduğu duruşmada tanıklar dinlendi. Berkay'ın avukatları tanık olarak milli futbolcu Burak Yılmaz'ın da dinlenmesini talep etti ancak mahkeme bu talebi reddetti. Duruşma 11 Eylül 2019'a ertelendi.

ADLİYE ÇIKIŞI BERKAY'DAN İLK AÇIKLAMA

Mahkeme çıkışı açıklama yapan Berkay, ''Ben hâlâ Arda Turan'ın özür dilemesini bekliyorum'' dedi.

NELER OLMUŞTU?

Arda Turan ve Berkay'ın önceki gece Emirgan'daki Gizli Kalsın adlı mekandaki eğlenceleri olaylı bitti. İddiaya göre; Berkay'ın sigara içmek için dışarı çıktığı sırada ünlü futbolcu, Özlem Şahin'in yanına giderek "Ne kadar güzelsin, evli olmasam seni kaçırmazdım" dedi. Bu sözleri duyan Berkay, Turan'a "Karımı eve bırakıp döneceğim. Erkek erkeğe konuşacağız" diye karşılık verdi.

Bu uyarı üzerine gerilen Arda Turan da Berkay'a kafa attı. Kanlar içinde kalan şarkıcı, eşi ve arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Olayın ardından Arda Turan'ın da Berkay'ın bulunduğu hastaneye giderek şarkıcıdan "Eşin olduğunu bilmiyordum" diyerek özür dilediği öne sürüldü. Diğer bir iddia ise Arda Turan'ın hastaneye elinde silahla gittiği ve Berkay'a 'Öldür beni' dediği yönünde.