Adriana Lima ile sevgili mi? Emir Uyar kimdir?

Emir Uyar kimdir? Ünlü model Adriana Lima Türk iş adamı Emir Uyar ile görüntülendi. Mikonos'ta el ele görüntülenen ikili magazin gündemine oturdu. Peki Emir Uyar kimdir? Adriana Lima ile sevgili mi? Detaylar haberimizde... Çok konuşulan bir ilişki yaşadığı Metin Hara ile yollarını ayıran Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile Mikonos adasında el ele görüntülendi. Yata binerken objektiflere yakalanan ikili fotoğraflarının çekilmesine ses çıkarmadı.

Giriş Tarihi 09 Temmuz 2019, 09:20 Güncelleme 09 Temmuz 2019, 09:20
Adriana Lima ile sevgili mi? Emir Uyar kimdir?

İÇİNDEKİLER

Emir Uyar kimdir? Kısa bir süre önce yazar Metin Hara ile ayrılan Adriana Lima, Türk iş adamı Emir Uyar ile el ele görüntülendi. İki isim daha önce ise Venedik'te görüntülenmişti.Peki Emir Uyar ve Adriana Lima sevgili mi? Merak edilen detaylar haberimizde... Lima ve Uyar daha önce de Venedik'te görüntülenmişti. Adriana Lima ile Emir Uyar, yat gezinti boyunca iş toplantısı görüntüsü sergiledi. Ancak bir süre sonra ikili Mikonos'ta el ele ortaya çıktı. İngiliz basını Uyar'dan Lima'nın yeni erkek arkadaşı olarak söz etti. Emir Uyar 1982 yılında doğdu. Lise eğitimini İstanbul'da Alman Lisesi'nde tamamladı.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu.

Lima ve Uyar daha önce de Venedik'te görüntülenmişti.Adriana Lima ile Emir Uyar, yat gezinti boyunca iş toplantısı görüntüsü sergiledi. Ancak bir süre sonra ikili Mikonos'ta el ele ortaya çıktı. İngiliz basını Uyar'dan Lima'nın yeni erkek arkadaşı olarak söz etti.

Ailesi Venedik'te de şubesi bulunan bir otel zincirinin sahibi olan Uyar, kendisi de ailesiyle birlikte çalışıyor. Uyar, daha önce de Lindsay Lohan ile iş birliği yapmıştı.38 yaşındaki iki çocuk annesi Adriana Lima basketbolcu Marko Jaric'ten aldatıldığı için boşandı. Metin Hara ile bir buçuk yıl süren birlikteliği de geçen yıl sona erdi.

EMİR UYAR KİMDİR?

1982 yılında doğdu. Emir Uyar lise eğitimini İstanbul'da Alman Lisesi'nde tamamladı.2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu.

ADRIANO LİMA KİMDİR?

Brezilyalı manken Adriana Lima, 12 Haziran 1981 tarihinde düşük gelirli ve dindar bir ailede dünyaya geldi. Victoria's Secret'ın "en uzun süre çalışan modeli" olan Adriana Lima, firma için ilk kez 1999 yılında podyuma çıkmıştı.

merikan yerlisi, Afrika, Brezilya ve İsviçre kökenli Lima, 15 yaşındayken Ford Supermodel of Brazil Model Search yarışmasında 1. seçildi.
1996'da yapılan Ford Supermodel of the World Contest'de ise 2. oldu.Kısa bir süre sonra Ford Modellik Ajansı sayesinde New York'a taşınan Lima, Elite Model Management ile anlaştı. 1997-1998 yılları arasında daha kariyerinin başlarındayken Vogue ve Marie Claire gibi dergilerin moda çekimlerinde yer aldı. Heidi Klum ve Gisele Bündchen'le birlikte melek kanatları taktırarak sergiledikleri iç çamaşırı defilesinin ardından, 2003'deki Victoria's Secret defilesinin de açılış mankeni oldu.2001'de Adriana Lima 8:47 dakkalık BMW kısa filminde Mickey Rourke, Clive Owen ve Forest Whitaker'la birlikte oynadı.

2005'de sınırlı sayıda üretilen Pirelli takviminde yer alan Lima, aynı yıl AskMen.com'un 'Top 99 Women' listesinde 1. sırada yer alırken, 2006'da 4. oldu. Yine 2006'da Forbes.com'un 'En Çok Kazanan Ünlüler' (Highest Paid Celebrities) listesinde 97. sırada ve En Güçlü 100 İnsan (100 Most Powerful People) listesinde 99. sırada yer aldı.Geçmişte birçok ünlüyle birliktelikler yaşayan Lima, bir dönem Lenny Krawitz'le nişanlı kaldı fakat bu ilişki, 2003'de sona erdi.

Portekizce, İspanyolca ve İngilizce konuşabilen Lima şuanda DNA Models Ajansıyla çalışıyor ve Meksika'da bir barı var.2009 yılında İstanbul'a gelip Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı programa katıldı. Adriana Lima, 2014 yılında beş yıl evli kaldığı Sırp basketbolcu Marko Jaric'ten boşandı. Çiftin Valentina ve Sienna adında iki kızı var. Adriana Lima, 2017'nin yaz aylarından bu yana yazar Metin Hara ile beraberlik yaşıyor.