Emir Uyar kimdir? Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar nereli ve kaç yaşında?

Türk iş insanı Emir Uyar ile Adriana Lima Yunanistan'ın Mikanos adasında gazetecilerin objektiflerine yakalandı. Dünyaca ünlü model Adriana Lima ile Emir Uyar'ın yan yana görülmesinin ardından insanlar Emir Uyar kimdir sorusuna yanıt aramaya başladı. Emir Uyar'ın kaç yaşında olduğu da merakla sorgulatılıyor.

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2019, 02:21 Güncelleme 16 Temmuz 2019, 02:23
Emir Uyar kimdir? Adriana Lima’nın sevgilisi Emir Uyar nereli ve kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Emir Uyar ve Adriana Lima ile adının beraber anılmasının ardından insanlar Emir Uyar ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Emir Uyar'ın hayatı birçok kişi tarafından merakla araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Adriana Lima'nın sevgilisi Emir Uyar kimdir? İşte Emir Uyar'ın hayatı...

EMİR UYAR KİMDİR?

Emir Uyar, 1982 yılında doğdu. Permak Holding'in enerji işlerinden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapan Emir Uyar, İstanbul Özel Alman Lisesi'nden mezun olmuştur.

2006 yılında Güney Kaliforniya Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun oldu. Mezun olduktan sonra, babası Selim Uyar'ın yanında, Permak Makine'de işe başladı. 2010 yılında başlayan grup şirketi 4 yıl sonra San Clemente Adası'na taşındı.

Emir Uyar, Enerji ve Teknoloji yatırımlarında hizmet veriyor. Ayrıca, İstanbul Dominika Fahri Başkonsolosu olan Uyar, Venedik'teSt. Regis Venice San Clemente Palace Oteli'ni hizmete açtı.

Emir Uyar'ın 250 milyon dolarlık serveti olduğu öne sürülüyor.