26 Şubat reyting sonuçları kim birinci oldu? Kuruluş Osman, Zemheri reyting sıralaması belli oldu

26 Şubat Çarşamba gününün reyting sonuçları günün en çok araştırılanları arasında yer alıyor. Dizi, haber bültenleri ve programların sona ermesiyle birlikte reyting sonuçları hakkındaki araştırmalarda artış yaşandığı görülüyor. 26 Şubat Çarşamba günü hangi dizi ya da programın birinci olduğu merak ediliyor. Peki, 26 Şubat reyting sonuçları açıklandı mı? Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir, Zemheri hangi dizi birinci oldu? İşte reyting sıralamasına dair merak edilenler

Giriş Tarihi 27 Şubat 2020, 11:53 Güncelleme 27 Şubat 2020, 11:53
26 Şubat reyting sonuçları kim birinci oldu? Kuruluş Osman, Zemheri reyting sıralaması belli oldu

İÇİNDEKİLER

Gün içerisinde ekranları başında dizi, film program ve haber bültenlerini takip eden izleyiciler özellikle şu saatlerde hangi yapımın birinci olduğunu araştırıyor. ATV'de bu akşam saat 20.00'de Kuruluş Osman 12. bölümüyle, Show TV'de Zemheri 7. bölümüyle, TV 8'de Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölümüyle ve Benim Adım Melek dizisi TRT 1'de 22. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi ve programların sona ermesinin ardından 26 Şubat reyting sonuçları araştırılıyor.

26 ŞUBAT REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

26 Şubat tarihinde ekranlara gelen yapımların reyting sonuçları belli oldu. Total'de 1.sırada ATV'de yayınlanan "Kuruluş Osman", 2.sırada "Fatih Portakal İle Fox Ana Haber", 3.sırada "Kuruluş Osman"ın özeti yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Kuruluş Osman", 2.sırada "Fatih Portakal İle Fox Ana Haber", 3.sırada TV8'de yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir" yer aldı.

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV

2 FATIH PORTAKAL ILE FOX ANA HABER FOX

3 HEKIMOGLU KANAL D

4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

5 SURVIVOR TV8

6 RAMO SHOW TV

7 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ (OZET) ATV

8 ESRA EROL'DA ATV

9 ATV ANA HABER ATV

10 HEKIMOGLU (OZET) KANAL D

REYTİNG NEDİR?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.