ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol'da son dakika gelişmeleri 3 Haziran Çarşamba

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan “Esra Erol’da” programında bugün (3 Haziran 2020 Çarşamba) neler yaşanıyor? Esra Erol’un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 3 Haziran Çarşamba günü Atv canlı yayınında büyük buluşma! Elif - Hasan çifti anlattı, Türkiye Atv ekranlarına kilitlendi. 2.5 ay sonra anne - baba, kızları ve Hüseyin ile yüzleşecek! Gerçekler canlı yayında ortaya çıkacak! Hepsi ve daha fazlası 3 Haziran Atv Esra Erol'da son bölümde!

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 16:45 Güncelleme 03 Haziran 2020, 19:19
ATV SON BÖLÜM İZLE! Esra Erol’da son dakika gelişmeleri 3 Haziran Çarşamba

İÇİNDEKİLER

Son dakika Esra Erol gelişmeleri Atv canlı yayınında! "Hüseyin isimli şahıs 20 yaşındaki kızım Ezgi Dikilitaş'ı kaçırdı" dedi ortalık karıştı. 2.5 ay sonra anne - baba, kızları ve Hüseyin ile yüzleşecek! Gerçekler canlı yayında ortaya çıkacak! Kızları Ezgi'nin Hüseyin Öztürk tarafından şantaj ve tehditle kaçırıldığını iddia eden ailenin feryadı! Kavga, aşk olay! Aylin'in Şaban'a son teklifi akıllara durgunluk verecek! Neşe Hanım'ın 4 yaşındaki kızını kaçırdığını iddia eden Hakan Uçar nerede? Çocuğu kaçırdığı gün neden ailesi ile birlikte apar topar taşındılar? Hakan Uçar 4 yaşındaki Eylül Su Uçar'ı alıp, eşinin yanına mı gitti? Hepsi ve daha fazlası 3 Haziran Atv canlı yayınında Esra Erol'da programında...

ATV SON BÖLÜM ESRA EROL İZLE 3 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA - TIKLA

"8 ay önce ihanet yüzünden ayrıldığım eşim Hüseyin Türker 2 çocuğumu kaçırdı" diyen Hale Türker'in hayat hikayesi, milyonları ekran başına kilitleyecek. "İhanete uğradım, şiddet gördüm" diyen Hale Hanım'ın isyanı ve şaşırtıcı iddiaları Esra Erol'da canlı yayınında!

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan "Esra Erol'da" programında bugün (3 Haziran 2020 Çarşamba) ne oldu? Esra Erol'un sunumuyla ATV ekranında yayınlanan programda sıra dışı olaylar, savrulup giden hayatlar ve yapılan DNA testleriyle son bulan yalanlar, ses getirmeye devam ediyor. 3 Haziran Çarşamba günü Atv canlı yayınında büyük buluşma! Elif - Hasan çifti anlattı, Türkiye Atv ekranlarına kilitlendi. 2.5 ay sonra anne - baba, kızları ve Hüseyin ile yüzleşecek! Gerçekler canlı yayında ortaya çıkacak! Hepsi ve daha fazlası 3 Haziran Atv Esra Erol'da canlı yayınında!

Esra Erol'da canlı yayınında "Sahte evlilik yaptım" dedi, itiraflarıyla herkesi şoke etti! Yaşananların ardından Aylin'in son kararı ne olacak? Yayın bittikten sonra Tuğçe'nin hareketi herkesi şoke etti! Neşe Hanım'ın 4 yaşındaki çocuğunu kaçırdığı iddia edilen Hakan Uçar nerede? Hakan Uçar ve çocuğun başına bir şey mi geldi? 12 Mart sabahı işe gitmek için evden çıktı, bir daha haber alınamadı! Kızları Ezgi'nin Hüseyin Öztürk tarafından şantaj ve tehditle kaçırıldığını iddia eden ailenin feryadı! 'Velayeti bende olan 10 yaşındaki kızımı eski eşim ailemin evinden alarak kayıplara karıştı' diye iddia eden İbrahim Bey'in büyük şüphesi ne? Kimleri suçluyor? 26 yıllık karısı Nurcan iş arkadaşı İsmail Hotoğlu ile kaçtı! Oğlunun düğününe günler kala 9 aydır karısından hiçbir haber alamayan Ali Bey'in isyanı...