Müge Anlı son bölüm Atv izle 3 Haziran Çarşamba! Hatice Özkaçak cinayetinde şok gelişme! Katil kim?

Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de! Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı canlı yayınında bugün ,(3 Haziran 2020 Çarşamba) neler oluyor? Hatice Özkaçak cinayetinde son dakika gelişmesi milyonları Atv ekranlarına kilitleyecek! Kars'ta yaşanan esrarengiz cinaayetle ilgili gizli tanık konuştu, herkes şoke oldu! Küçük bir köyde ardı ardına işlenen cinayetler! Müge Anlı'daki Hatice Özkaçak'ın katili kim? Hepsi ve daha fazlası 3 Haziran 2020 Çarşamba Atv Müge Anlı son bölümde!

Giriş Tarihi 03 Haziran 2020, 10:21 Güncelleme 03 Haziran 2020, 13:00
Müge Anlı son bölüm Atv izle 3 Haziran Çarşamba! Hatice Özkaçak cinayetinde şok gelişme! Katil kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmelerini paylaşıyor! hafta içi her gün saat 10.00'da atv ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı'da bugün , (3 Haziran 2020 Çarşamba) Kars'ta işlenen Hatice Özkaçak cinayeti ve Sinop'taki esrarengiz yangının detayları izleyiciyi şoke edecek! 11 yıl önce vefat eden annesinin cinayete kurban gittiğini öğrendi. Hatice Özkaçak cinayetiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kardeşleri tarafından annesinin yüksek tansiyon nedeni ile öldüğü söylenen Ayşegül Özkaçak, Müge Anlı canlı yayınında öğrendikleri karşısında şoke olacak! Kars halkı 11 yıl sonra cinayetin aydınlanması için konuştu.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM İZLE ATV 3 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA - TIKLA

Müge Anlı'daki Hatice Özkaçak cinayetinde gizli tnık konuştu, herkes şoke oldu. Küçük bir köyde ardı ardına işlenen cinayetler ile Hatice Özkaçak cinayeti arasında bağlantı var mı? Kayınvalide suçladı, gelini mektupla yanıt verdi! Kenan ve Taner Özkaçak'ın kız kardeşi Gülşenin yazdığı mektup herkesi şoke edecek!

Köy evindeki kuşkulu yangın! 105 yaşında bir anneanne, genç bir anne, 4 yaşındaki bir çocuk! 3 Kişiye ne oldu? Sinop'taki korkunç yangınla ilgili soru işaretleri az sonra Müge Anlı'da!

Bir süredir pandemi nedeniyle ekrana gelmeyen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, ekrana dönüşünde izleyicilerini ve program partnerlerini ne kadar özlediğini belirtti. Müge Anlı programda ayrıca programında kavuşanların Koronavirüs önlemleri çerçevesinde birbirine 'mesafeli' olarak sarılabilmesi için de bir çözüm buldu. Stüdyoda sarılabilmek için naylon bir koruyucunun devreye girdiği programda ilk denemeyi Müge Anlı ekip arkadaşıyla yaptı.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor. Müge Anlı hafta içi her gün 10.00'da atv'de!