Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? TV8 Lezzet Düşkünleri oy verme ekranı!

TV8’in yeni başlamasına rağmen çok sevilen Lezzet Düşkünleri yarışması hem sunucusu hem de yarışmacılarıyla oldukça merak edilerek araştırılıyor. Her gün bir çiftin verilen sürede menüyü yetiştirmeye çalışmasını ve günlük puanlamasını içeriyor. TV8 Lezzet Düşkünleri oy verme ekranı ile izleyiciler de şefliğini beğendiği takımlara oy vererek destekleyebiliyor. Gündemde sıkça araştırılan Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? Sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi 04 Haziran 2020, 17:06 Güncelleme 04 Haziran 2020, 17:10
Lezzet Düşkünleri nasıl oy verilir? TV8 Lezzet Düşkünleri oy verme ekranı!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunumuyla TV8 ekranlarında her gün yayınlanan Lezzet Düşkünleri heyecanla takip ediliyor. Günlük puanlama hem sunucu hem de diğer yarışmacılar tarafından verilirken izleyiciler de oy verme ekranını kullanabiliyor. TV8 Lezzet Düşkünleri yarışmacılarının kimler olduğu da merak edilerek araştırılıyor. Lezzet Düşkünleri oy verme ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ NASIL OY VERİLİR?

Lezzet Düşkünleri oy verme işlemi için TV8 "https://lezzetduskunleri.tv8.com.tr/" internet sitesine girip istediğiniz takımı destekleyebilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMASININ FORMATI NASIL?

Ünlü şef Gabriele Sponza'nın sunumuyla ekranlara gelecek olan ve seyircinin de oyları ile söz hakkı sahibi olacağı Lezzet Düşkünleri evinde, 2'li takımlar halinde yarışacak olan 5 çift, birbirlerine meydan okuayarak tüm hünerlerini sergileyecek ve Lezzet Düşkünleri evinde en uzun süre kalabilmek ve haftanın ödülünü kazanmak için yarışacaklar.
Sponza ise seyirciye hem pratik mutfak bilgileri verecek hem de seyircinin dili damağı olarak, ekrana gelen tüm lezzetleri detayları ile aktaracak.
Haftanın finalinde bir çift büyük ödülü kazanırken bir çift de hayallerine veda edecek. 6. günün sonunda elenen çiftin yerine ise yine çok yetenekli bir başka çift gelecek ve yarışma tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ YARIŞMACILARI

Boğaçhan Tuzcu/Taylan Satmaz
24 yaşında İstanbul'da yaşayan Boğaçhan Tuzcu profesyonel şef. Ekranlara aşina olan Boğaçhan Tuzcu, daha önce Kısmetse Olur programında yarışmıştı.

24 yaşındaki Marmaris'te yaşayan profesyonel şef olan partneri Taylan Satmaz ile yan yana geldiklerinde çok eğlenip aynı zamanda eğlendirdiklerini düşünüyor. Uzun yıllara dayanan arkadaşlıklarını Lezzet Düşkünleri'ne taşıdı.

Sibel Döğen Gedik/Mehmet Emre Gedik
İstanbul'da yaşanyan 36 yaşındaki Sibel Döğen Gedik, işletmeci olarak çalışmakta. Partneri ve aynı zamanda iki yıllık evli olduğu 41 yaşındaki eşi Mehmet Emre Gedik ile Lezzet Düşkünleri programında yarışacak ve Mehmet Emre Gedik de profesyonel aşçı.

Selen Özcan/Gizem Özcan
Aslen Kayserili olan 22 yaşındaki Selen Özcani hukuk öğrencisi. Yemek yapmayı babaannelerinde öğrenen Özcan'ın partneri ve kardeşi Gizem Özcan da hukuk öğrencisi. Tatlılar konusunda oldukça iddialı olan ikili aynı evde yaşıyorlar ve genel olarak iyi anlaşıyor.

Pınar Türkyılmaz/Doğa Zeles
40 yaşında profesyonel bir aşçı olan Pınar Türkyılmaz'a çok baskın ve konuşkan bir karakter olan Doğa Zeles eşlk edecek ve Lezzet Düşkünleri2'nde başarı kovalayacak.

Gökhan Sarı/Burhan Selvi
37 yaşındaki Gökhan Sarı, profesyonel şef olmadan önce gayrimenkul işinde çalışmaktaydı. Mesleği aşçılık olan partneri Burhan Selvi ile TV8'in yeni yarışmasında başarı kovalayacak.