Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 6 Haziran Survivor'da mavi takım eleme adayı kim?

Survivor'da bu akşam kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede kazanmak için kırmızı ve mavi takım büyük bir performans gösterdi. İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 8 skorla kırmızı takım oldu. Böylece ilk eleme adayını mavi takım çıkaracak. Programı ekranları başından takip edemeyen izleyiciler ise Survivor ilk eleme adayı kim oldu sorusuna yanıt arıyor. Peki, 6 Haziran Survivor'da mavi takım eleme adayı kim? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2020, 23:53 Güncelleme 07 Haziran 2020, 00:33
Survivor ilk eleme adayı kim oldu? 6 Haziran Survivor’da mavi takım eleme adayı kim?

İÇİNDEKİLER

Survivor ilk eleme adayı kim oldu sorusunun yanıtı yarışma programının sıkı takipçileri tarafından sorgulanıyor. Heyecan dolu gelişmelerin peşi sıra yaşandığı Survivor'da bu akşam iki takım arasında kıran kırana geçen bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi verildi. Kazanan ise kırmızı takım oldu ve böylece ilk eleme adayı mavi takım arasından çıkacak. Peki, 6 Haziran Survivor'da mavi takım eleme adayı kim?

SURVİVOR İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da mavi takım yarışmacıları tek tek eleme için birer isim yazdılar. Kendi isminin yazılmasını isteyen CEMAL CAN 4 oyla mavi takımın ilk eleme adayı oldu.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

İki takım arasında kıyasıya mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 8 skorla KIRMIZI TAKIM oldu.

SURVİVOR'DA SEMBOL FİNALİNİ KİM KAZANDI?

Kıran kırana geçen sembol finali mücadelesinde finale kırmızı takımdan Berkan ve Elif kaldı. İkili arasında kıran kırana geçen mücadeleyi kazanan isim Elif Yıldırım Gören oldu.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kazanan takım 4'e 2'lik skorla kırmızı takım olarak açıklandı.

KIRMIZI TAKIM: 4

MAVİ TAKIM: 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. Kırmızı ve mavi takım arasındaki kıran kıran mücadele sona erdi ve kazanan takım 10'a 5 KIRMIZI TAKIM oldu.

KIRMIZI TAKIM: 10

MAVİ TAKIM: 5

SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor'da bilindiği üzere Gönüllüler takımından Sercan, Elif, Yunus Emre ve Aycan eleme adayı olmuştu. Acun Ilıcalı Ada konseyinde elenen ismi Aycan Yanaç olarak açıkladı.

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı belli oldu. İki takım arasındaki mücadele sona erdi. Kazanan takım 10'a 6 Ünlüler takımı oldu ve aileleriyle telefonda görüştüler. Yarışmacılarla aileleri arasında görüşme esnasında duygusal anlar yaşandı.