Derin Talu kimdir? Mayokinili ve makyajlı pozuyla dikkat çeken Derin Talu kaç yaşında?

Gündemden düşmeyen Defne Samyeli kızlarıyla da sık sık magazin haberlerine konu oluyor. Annesi gibi güzel olan Deren ve Derin Talu hakkındaki bilgiler merak edilerek sıkça araştırılıyor. Peki Defne Samyeli’nin küçük kızı Derin Talu kimdir? Mayokinili ve makyajlı pozuyla dikkat çeken Derin Talu kaç yaşında? İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020, 17:51 Güncelleme 03 Ağustos 2020, 17:51
Derin Talu kimdir? Mayokinili ve makyajlı pozuyla dikkat çeken Derin Talu kaç yaşında?

İÇİNDEKİLER

Defne Samyeli ve Eren Talu'nun küçük kızları Derin Talu güzelliği ile büyülüyor. Cesaretli paylaşımlarıyla dikkat çeken Derin Talu kimdir, kaç yaşında, boyu kaç gibi sorgulamalar gündemde sıkça yapılıyor. Son olarak tatilden bir paylaşım yaparak mayokini ve makyajlı haliyle görülen Derin Talu'nun hakkında bilgiler de merak konusu oldu.

DERİN TALU KİMDİR?

Derin Talu, Defne Samyeli ve Eren Talu'nun kızı. Çiftin evli kaldığı dönemlerde doğan Derin Talu, daha sonrasında yaşanan ayrılık ile birlikte anne ve babası ayrı bir şekilde büyüdü.
2003 yılında dünyaya gelen Derin Talu modayla ilgileniyor. Defne Samyeli büyük kızı Deren gibi küçük kızı Derin'i de ABD pasaportuna sahip olması için New York'ta doğurdu.
İstanbul'da aldığı lise eğitimi sonrasında iyi bir kariyer planlaması için yurt dışında eğitim almak isteyen Derin Talu, Los Angeles'a gitti.
Oyuncu ve manken olmak isteyen Derin Talu, şimdiden fiziği ve güzelliği ile adından söz ettiriyor. Podyumdaki ilk deneyimini geçtiğimiz dönemlerde yaşayan Derin Talu, Atıl Kutoğlu'nun defilesinde yer almıştı.
Derin Talu boyu: 1.73