Alparslan alemde nam peşinde! EDHO'da topyekün hamleyle Korkmazların üzerine gidiliyor

Bu hafta yayınlanan 168. bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 169. yeni bölüm fragmanı ATV ekranlarında yayınlandı. Hızır ve Alparslan arasındaki iplerin gerilmesiyle Alparslan Şahin Ağa'nın tavsiyeleriyle yeni bir yola girdi ve alemda 'baba' olmak için ve nam için harekete geçiyor. Ayrıca Tekin'in tavsiyeleriyle Alparslan'ın ekibine Kubilay isminde yeni bir fedai katılıyor. Hızır Çakırbeyli ise Korkmaz ailesini bitirmek için topyekün saldırı emri veriyor.

Giriş Tarihi 22 Ekim 2020, 21:19 Güncelleme 22 Ekim 2020, 21:23
Alparslan alemde nam peşinde! EDHO’da topyekün hamleyle Korkmazların üzerine gidiliyor

İÇİNDEKİLER

Alparslan alemde nam peşinde! EDHO'da topyekün hamleyle Korkmazların üzerine gidiliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelecek hafta yine bomba gibi bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Alparslan, amcasıyla yollarının ayrılmasının ardından farklı bir yola giriyor. Yaman Korkmaz, Haşmet Façalı'nın mekanına giderek ona alçakça tehditlerle bulunuyor. Tüm bu olanlardan sıkılan Hızır Çakırbeyli Korkmaz ailesini bitirmek için büyük bir planı devreye alıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

"Benim affettiğim birinin infaz emrini verme!"

Çakırbeyli ailesinde sular durulmaz. Alpaslan'ın başına buyruk verdiği kararlar yetmezmiş gibi Hızır Reis bu kez de kardeşi İlyas yüzünden zor durumda kalmıştır.

İLYAS VE HIZIR KARŞI KARŞIYA

Ölümden dönen Hızır Reis, sorumlusu Bahar Sincanlı'yı affetmiştir. Buna rağmen Bahar Sincanlı'nın infaz emrini veren İlyas Çakırbeyli, abisini zor bir karar vermek zorunda bırakır.

İLYAS'TAN YENİ KARAR

Bahar Sincanlı'nın kalemini eşi Ömür Çakırbeyli'ye rağmen kırmakla yetinmeyen İlyas, abisinden habersiz verdiği kararlara bir yenisi ekler. Korkmazlarla süren savaşta herkesin sevdiği Şahin Ağa arada kalır.

ALPARSLAN NE YAPACAK?

İlyas, Yaman'a ise büyük bir ders verir. Masadan kovulmasına rağmen intikam ateşi sönmeyen Alpaslan'ın, pervasız davranışları devam eder.

Herkesten habersiz Yaman Korkmaz'ın gizli mekanına baskın yapan Alpaslan'ın bu kez başı büyük bir belaya girer ve rehin düşer.

YAMAN KORKMAZ'IN ARKASINDAKİ GÜÇ

Yardımına ise canından çok sevdiği amcası koşar. Hemen her fırsatta hırsızların başı olduğunu iddia eden Yaman Korkmaz'ın ise arkasındaki gücün babası olduğu ortaya çıkar.

HAŞMET FAÇALI'NIN SIRRI

Çakırbeyliler, Sincanlılar ve Korkmazlar'ın birbirleriyle olan düşmanlığı her geçen gün artarken, bir gelişmede Façalı ailesinde yaşanır. Haşmet Façalı'nın büyük sırrı ortaya çıkar.

Savaş yeniden başlıyor!

Alpaslan'ın Celal Sincanlı'yı öldürmesiyle masada ortam gerilir. Kızı Bahar ise intikam ateşiyle Hızır Reis'in peşine düşer. Kendisine kurulan hain planın farkında olmadan ölüme yürüyen Hızır Çakırbeyli'nin yardımına yine başına olmadık işler açan yeğeni Alpaslan koşar. Alpaslan'ın masada oylama yapılmadan başıboş yaptığı eylemler dünürleri Façalı ailesiyle de aralarını açar. Haşmet Façalı, masada 40 senelik arkadaşı Celal Sincanlı'nın infazını gerçekleştiren Alpaslan'ın yine masa kuralları gereği ceza almasını ister. Bu süreçte aile reisliğini ilan eden İlyas Çakırbeyli ise abisine yapılan saldırının intikamını almak ister. Bu uğurda Ömür'ün çocukluk arkadaşı Bahar Sincanlı'nın infazını abisi Yavuz'a yaptırmak için süre verir. Sincanlı ailesinin yanı sıra Korkmazlar'la uğraşan Çakırbeyliler, iki cephede çetin bir savaş verir. Yaman Korkmaz'ın Şahin ağanın yanına giderek alenen masayı tehdit etmesi ve kendisinin dışında hiç kimsenin gayrimeşru iş yapmasına müsaade etmemesi yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşler