Deprem farkındalığı için enkazın üzerinde poz veren Itır Esen topa tutuldu! Olmaz olsun farkındalığınız

Itır Esen'in Instagram paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Itır Esen'in kendi adını taşıyan torunu Itır Esen, AKUT ile ortak bir projede bir araya geldi. Etkinlik için enkazın üzerine çıkarak poz veren Itır Esen'in görüntüleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Daha önce 15 Temmuz Şehitleri için sarf ettiği sözlerle şimşekleri üzerine çeken Esen, tepkiler sonrasında bakın ne yaptı.  İşte detaylar...

Giriş Tarihi 16 Ocak 2021, 16:13 Güncelleme 16 Ocak 2021, 16:40
Deprem farkındalığı için enkazın üzerinde poz veren Itır Esen topa tutuldu! Olmaz olsun farkındalığınız

İÇİNDEKİLER

Miss Turkey 2017 yarışmasında tanınan ve bir dönem adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen, AKUT Vakfı ile farkındalık yaratmak adına deprem projesi için bir araya geldi.

Itır Esen'in enkaz üzerinde adeta podyumdaymış gibi poz vermesi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

Sosyal medya kullanıcıları 'Böyle 'farkındalık' mı olur?' derken bazı sosyal medya kullanıcıları 'Bu kızı kimse uyarmıyor mu?' gibi yorumlarda bulundu.

ITIR ESEN'İN YAPTIĞI PAYLAŞIM İÇİN YAZDIĞI AÇIKLAMA

GERİ ADIM ATTI

Itır Esen, dahil olduğu projenin tepki çekmesi üzerine yaptığı paylaşımı sosyal medya hesabından kaldırarak geri atmak zorunda kaldı.

Itır Esen'in, 15 Temmuz şehitleriyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım nedeniyle Miss Turkey birinciliği ve tacı elinden alınmıştı.