Survivor 2021'in yakışıklıları Emin Günenç ve Yiğit Poyraz'ın bu görüntülerine hazır mısınız! Bu durumlarını bilmezdik meğer ikisi...

TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan, ünlüler ve gönüller takımlarının hayatta kalmak mücadelesi verdiği Survivor 2021 ve yarışmacıları tüm dikkatleri toplamayı başardı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ünlüler ve gönüllüler formatında kıyasıya rekabete girdiği ve şampiyon olma mücadelesi verdiği Survivor 2021'de ünlüler takımının yanı sıra gönüllüler takımı da adından oldukça söz ettiriyor. Son günlere damga vuran, yakışıklılıklarıyla dikkat çeken ikisim var biri Emin Günenç diğeri de hepimizin Poyraz olarak tanıdığı asıl adı Yiğit Alp Poyraz olan iki başarılı yarışmacı. Daha önce sevgilisiyle Ben Bilmem Eşim Bilir'i katıldığı ortaya çıkan Emin Güneç ve Yiğit Alp Poyraz'ın öyle görüntüleri ortaya çıktı ki şaşmamak elde değil.

Giriş Tarihi 29 Ocak 2021, 17:00 Güncelleme 29 Ocak 2021, 17:01
Survivor 2021’in yakışıklıları Emin Günenç ve Yiğit Poyraz’ın bu görüntülerine hazır mısınız! Bu durumlarını bilmezdik meğer ikisi...

İÇİNDEKİLER

Survivor 2021'in yakışıklıları Emin Günenç ve Yiğit Poyraz'ın bu görüntülerine hazır mısınız! Bu durumlarını bilmezdik meğer ikisi... 14 sezondur yayınlanan Survivor, TV 8 ekranlarında yeniden izleyiciyle buluştu. Ünlüler ve gönüllüler takımının yarışmacılarının kıyasıya rekabet halinde olduğu Survivor 2021'de yarışmacılar hakkında pek çok detay da merak ediliyor. Gönüllüler takımının dikkat çeken isimleri Yiğit Poyraz ve Emin Günenç. İkilinin yıllar öncesine ait görüntüleri sosyal medyayı salladı. Bakın neden.

Survivor her yıl olduğu gibi bu yılda da daha yarışma bitmeden şöhreti getirdi. Onlardann ikisi de Yiğit Poyraz ve emin Günenç. Emin Günenç'in daha önceden oyunculuk yaptığı biliniyor.

Hatta geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle beraber yıllar önce Ben Bilmem Eşim Bilir adlı programa katıldığı da ortaya çıkmıştı.

Bir diğer dikkat çeken isimse Yiğit Poyraz. Yiğit Poyraz hem yakışıklılığı hem de parkulardaki başarısıyla Survivor izleyicisinin gönlünü çoktan kazandı.

Ancak bu ikilinin yıllar öncesine ait görüntüleri kısa sürede yayıldı ve herkesin ağzını açık bıraktı. Survivor'da yakışıklılıklarıyla adlarından söz ettiren Yiğit Poyraz ve Emin Günenç bakın nasıl bir değişim geçirmiş.

EMİN GÜNENÇ

1994 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Emin Günenç, Survivor 2021'de gösterdiği performansla adından söz ettiriyor.

İşte Survivor Emin Günenç'in yıllar öncesine ait o fotoğrafı.

YİĞİT ALP POYRAZ

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde doğdu. Poyraz soyadı olup asıl ismi Yiğit'tir. Aslen Sakaryalı olup büyük 99 depremi sonrası Muğla'ya taşınmışlardır. Bodrum'da büyüdüğünü belirten Yiğit Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej'i yatılı olarak kazanarak İstanbul'a yerleşti. 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 sene Sydney Uni'de exchange programı ile eğitim gördü.