Dillerden düşmüyor! Maraşlı'nın Celal'i hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi! Burak Deniz gerçekte...

Her hareketiyle dillerde... Seyirciyi ekran kilitleyen Maraşlı'nın Cemal'i herkesi şaşkına çevirdi. Adından söz ettiren genç oyuncu Burak Deniz sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti. Karizmasıyla ekranlara damga vuran Maraşlı'nın Cemal'inin özel hayatı da hayranları tarafından tarafından mercek altına alındı. Başarılı oyuncu hakkındaki bilgiler duyanları şaşkına çevirdi. İşte Burak Deniz hakkındaki o bilgiler...

Giriş Tarihi 26 Şubat 2021, 23:59 Güncelleme 27 Şubat 2021, 00:14
Dillerden düşmüyor! Maraşlı’nın Celal’i hakkındaki gerçek duyanları şaşkına çevirdi! Burak Deniz gerçekte...

İÇİNDEKİLER

Seyirciyi ekran kilitleyen Maraşlı'nın Cemal'i herkesi şaşkına çevirdi. Adından söz ettiren genç oyuncu Burak Deniz sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.

Karizmasıyla ekranlara damga vuran Maraşlı'nın Cemal'inin özel hayatı da hayranları tarafından tarafından mercek altına alındı.

Başarılı oyuncu hakkındaki bilgiler duyanları şaşkına çevirdi. İşte Burak Deniz hakkındaki o bilgiler...

BURAK DENİZ KİMDİR?

Atv'nin başarılı dizisi Maraşlı'da başrol karakteri Burak Deniz ilk oyunculuk deneyimini Kolej Günlüğü dizisiyle kazanırken öte yandan sırasıyla Sultan, Kaçak, Medcezir ve Tatlı Küçük Yalancılar, Gecenin Kraliçesi, Aşk Laftan Anlamaz ve Bizim Hikaye isimli yapımların oyuncu kadrosunda yerini aldı.

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne baba O küçükken ayrılmışlar. Üniversitede sanat tarihi okudu.

Burak Deniz, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın yaptığı "Kolej Günlüğü" adlı dizide Onur karakterini canlandırırken,Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte oynadı. 2012 yılında "Sultan" dizisinde Tarık karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak,Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile oynadı.

2013 - 2014 yılları arasında "Kaçak" dizisinde Burak Topçuoğlu karakterini canlandırırken, Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç Konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol almıştır.

2015 yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız,Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynadılar.

Filmleri ve Dizileri :
2015 - Tatlı Küçük Yalancılar (Toprak) (TV Dizisi)
2015 - Medcezir (Aras) (TV Dizisi)
2013 - 2014 - Kaçak (Burak Topçuoğlu) (TV Dizisi)
2012 - Sultan (Tarık) (TV Dizisi)
2011 - Kolej Günlüğü (Onur) (TV Dizisi)

Eski bordo bereli Maraşlı, kızı Zeliş'in bir saldırıda yaralanması üzerine görevinden ayrılıp Zeliş'in bakımını üstlenmiştir.

Burak Özçivit - GAZİANTEP

Oktay Kaynarca - MALATYA

Didem Balçın - ANKARA

Murat Ünalmış - KAYSERİ