Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! 5 altın bileziği kim kaptı?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Sorusunun yanıtını gündemde merak edilen ve sıklıkla araştırılan sorulardan biri oldu. Kanal D’de hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında her Cuma olduğu gibi bugün de rekabet ve heyecanın üst seviyede olduğu bir bölüm vardı. Yemekler Seda Sayan ve kayınvalideler tarafından tadıldı, puanlar verildi. Peki günün ve haftanın birincisi kim oldu? Günün birincisi olan çeyrek altını aldı. Peki haftanın birincisi olarak 5 altın bileziği kim kaptı? 12 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı mı?

Giriş Tarihi 12 Mart 2021, 13:01 Güncelleme 12 Mart 2021, 16:26
Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! 5 altın bileziği kim kaptı?

İÇİNDEKİLER

Gelinim Mutfakta kim elendi? 12 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu! 5 altın bileziği kim kaptı? Sorularının yanıtları arama motorları üzerinden sıklıkla sorgulanıyor. Yepyeni bir haftanın da sonuna gelindi ve haftanın finalinde yine en düşük puanı alan yarışmacı hayallerine veda etmek zorunda kaldı. Haftanın en yüksek puanını alan yarışmacı ise 5 altın bileziği koluna taktı. Peki bugünün puanları nasıl şekillendi? Günün birincisi olup çeyrek altını kim kaptı? İşte Gelinim Mutfakta'da yaşananlar…

12 MART CUMA GELİNİM MUTFAKTA GÜNÜN BİRİNCİSİ HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Günün birincisi Dudu oldu ve çeyrek altını kaptı.

Aysun:

Zeynep:

Ayten:

Dudu:

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Haftanın en düşük puanını alan gelin Zeynep oldu ve yarışmaya veda ederken duygusal anlar yaşandı.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ HANGİ YARIŞMACI OLDU?

Haftanın birincisi Dudu oldu ve 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziği koluna taktı.

GELİNİM MUTFAKTA FORMATI NEDİR?

Yeni sezonda sunucu değişikliği ile birlikte format değişikliğine de giden Gelinim Mutfakta yarışmasında bundan sonra yarışmanın sunucusu Seda Sayan da yemekleri tadacak ve puan verecek. Tarafsız bir gözle sadece yemeklerin tadına göre puan veren Sayan'ın puanları aslında yarışmacıların akıbeti için de büyük önem taşıyacak.

GELİNİM MUTFAKTA AYTEN KİMDİR?

Aslen Azerbaycanlı olan Ayten, yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Kayınvalide Neriman Hanım, gelinin isteği üzerine yarışmaya başvurduklarını söyledi. Eşiyle internetten tanıştığını ve 2 yıl beklediğini anlatan Ayten, eşiyle tanıştan sonra Türkiye'ye geldiğini söyledi. 6 senelik evli olan Ayten'in bir kızı var ve kendi işini yapıyor. Genç yarışmacı online ayakkabı satışı yapıyor.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Zeynep Kalyon Gökçe yarışmanın başından beri Gelinim Mutfakta'da yarışıyordu. Yaklaşık 2 ay önce programdan elendi ve programa yeniden katıldı. Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. ... Gelinim Mutfakta Zeynep kuaförlük mesleğini icra etmektedir.