Burak Özçivit Moskova’da fırtınalar estirdi! Onu görmek için 16 bin TL’yi gözden çıkardılar!

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’da Osman Bey karakterini canlandıran Burak Özçivit’in ünü dünyanın dört bir yanına yayıldı. Gittiği her ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanan ünlü oyuncu, bu kez Moskova’da fırtınalar estirdi. 'Türk Dizi Müzikleri' adlı etkinlik için Rusya'ya giden Özçivit’in bu ülkede yaşadıklarına İzvestiya gazetesi geniş yer ayırdı. Habere göre etkinliğin tüm biletleri günler öncesinden tükendi. Burak Özçivit'in hayranlarıyla buluşmasını da kapsayan 50 bin rublelik (540 dolar) biletlerin ise tamamı satıldı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2024, 10:30 Güncelleme 23 Şubat 2024, 10:30
Burak Özçivit Moskova’da fırtınalar estirdi! Onu görmek için 16 bin TL’yi gözden çıkardılar!

İÇİNDEKİLER

Burak Özçivit, Rusya'daki Crocus City Hall'deki bir etkinliğe katıldı. Hayranları, ünlü oyuncuyu görebilmek için 540 dolara satılan biletlerin tamamını alıp salonu hıncahınç doldurdu.

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit'in tüm dünyada hayranları var. Gittiği her ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanan Özçivit, bu kez 'Türk Dizi Müzikleri' adlı etkinlik için Rusya'daydı. Ünlü oyuncunun bu ülkede yaşadıklarına İzvestiya gazetesi geniş yer ayırdı.

HAYRANLARINDAN JEST!
Habere göre etkinliğin tüm biletleri günler öncesinden tükendi. Özçivit'in hayranlarıyla buluşmasını da kapsayan 50 bin rublelik (540 dolar) biletlerin ise tamamı satıldı.

Bu arada Özçivit'in kaldığı otelin kapısında öğrenciler 'Esmer Kız' şarkısını söyleyip ona jest yaptı.

TÜRKİYE ONU İZLEDİ
ATV dizisi Kuruluş Osman, önceki akşam yayınlanan bölümüyle yine zirvedeydi. Osman Bey'in büyük düşmanı Taceddin Noyan'ın cezasını kestiği bölüm soluksuz izlendi. Dizi, Tüm Kişiler kategorisinde yüzde 7,89 reyting ve 19,48 izlenme payı, AB'de 5,88 reyting ve yüzde 16,17 izlenme payı 20+ABC1'de ise 7,13 reyting ve 17,01 izlenme payı alarak tüm kategorilerde birinci oldu.