44 yaşına rağmen bu sayede sülün gibi! Ivana Sert'in zayıflık sırrı! Her sabah aç karnına...

Ünlü moda ikonu ve televizyoncu Ivana Sert, zarif stili ve kusursuz formuyla daima dikkat çeker. Güzellik ve formunu korumak adına uyguladığı beslenme düzeni, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Sert, yıllar önce verdiği bir röportajda, formunu korumak ve enerjisini yüksek tutmak için uyguladığı diyetin sırlarını paylaşmıştı. Bu beslenme şekli, doğallığa ve sağlıklı yaşamın önemine vurgu yaparak, Ivana Sert'in nasıl bu kadar dinç ve canlı kaldığını açıklıyor.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2024, 10:38 Güncelleme 26 Şubat 2024, 10:38
44 yaşına rağmen bu sayede sülün gibi! Ivana Sert’in zayıflık sırrı! Her sabah aç karnına...

İÇİNDEKİLER

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Ivana Sert, fit vücudu ve güzellik sırlarıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaştığı bilgilerle dikkat çeken Sert'in güzellik ve formunu korumak için uyguladığı diyeti sizler için araştırdık. İşte Ivana Sert'in zayıflık sırrı...

Başarılı modacı Ivana Sert, Aralık 2021'de Sezer Dermenci ile Maldivler'de düzenlenen özel bir törenle hayatını birleştirmişti. Sert geçtiğimiz aylarda sosyal medya platformu Instagram üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı.

Sert, 1.73 boyunda ve 57 kilo olduğunu belirterek, haftada en az üç gün pilates yapmayı ve günde 20 bin adım atmaya özen gösterdiğini ifade etti.

16 SAAT AÇ KALIYOR

Modacı, formunu korumak için uyguladığı diğer önemli adımları da paylaştı. Günlük 16 saat oruç tuttuğunu, şeker tüketmediğini ve günde üç litre su içtiğini dile getiren Sert, akşam 8'den sonra hiçbir şekilde yemek yemediğini açıkladı.

ÖRNEK DİYET LİSTESİ

SABAH

Granola bowl/bitkisel süt ile kahvaltı yapılır.

ARA ÖĞÜN

Fındıklı ve çikolatalı cocostar tüketilir.

ÖĞLE

Mini mozzarella, tahıl ve kale yapraklı salata/hardal sos ile öğle yemeği yenir.

2. ARA ÖĞÜN

Ödem çayı içilir.

AKŞAM

Soslu ızgara tavuk/buharda pişmiş sebzeler akşam yemeği olarak tercih edilir.

İÇECEKLER

Sabah aç karnına, 1 saat tempolu yürüyüş öncesi 1 bardak ılık alkali suya 1 tatlı kaşığı organik elma sirkesi eklenerek içilir.
Kahvaltı öncesi toplamda 1 litre su içilmesi önerilir.
Meyveli buğday çimi suyu sabah, kefir kahvaltıdan sonra içilir.
Vitaminler gün içinde farklı zamanlarda alınmalıdır.

Herkesin vücut yapısı farklıdır, bu nedenle sağlıklı bir diyet planı oluştururken kişisel ihtiyaçlarınıza uygunluğunu göz önünde bulundurmalısınız. Ayrıca, herhangi bir diyet değişikliği yapmadan önce bir sağlık profesyoneli ile görüşmek önemlidir.