Kızıl Goncalar'a jet hızıyla gelen ayrılık! Tam Cüneyd'in işi bitti derken...

Kızıl Goncalar dizisi izleyicilerini bir kez daha şaşırtmaya devam ediyor. Karakterin veda etmesi beklenirken beklenmedik bir gelişme yaşandı ve hayranlarını adeta büyüledi. Dizinin sadık izleyicileri, uzun zamandır Cüneyd karakterinin diziden ayrılacağına dair haberlerle doluydu. Ancak yapımcılar beklenmedik bir hamle yaparak Cüneyd'in vedası yerine sürpriz bir ismi diziye dahil etmeye karar verdi.

Giriş Tarihi 26 Nisan 2024, 08:58 Güncelleme 26 Nisan 2024, 08:58
Kızıl Goncalar’a jet hızıyla gelen ayrılık! Tam Cüneyd’in işi bitti derken...

İÇİNDEKİLER

Kızıl Goncalar dizisinde yaşanan son gelişmeler şaşkınlık yarattı. Son zamanlarda Cüneyd karakterinin veda etmesiyle ilgili spekülasyonlar hız kazanırken yapımcılar beklenmedik bir hamleyle izleyicileri şaşırttı.

TAM CÜNEYD'İN DEFTERİ DÜRÜLÜYOR DERKEN...

Tam Cüneyd'in fişi çekiliyor derken diziye sürpriz bir isim katıldı. Öte yandan diziye sürpriz bir ismin veda edeceği ise kulislerde sık sık konuşulsa da isim telaffuz edilmiyor.

YENİ KARAKTER GELİYOR

Kızıl Goncalar'a yeni bir isim katıldı. Heyecanla beklenen gelişme sonunda açıklandı.

Başrollerini Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu ve Hazal Türesan'ın paylaştığı diziye ünlü oyuncu Didem İnselel dahil oldu.

Ünlü oyuncu Didem İnselel, Kızıl Goncalar dizisinde savcı Evren karakterine hayat verecek.

Dizinin yeni bölümlerinde savcı Evren karakterinin nasıl bir rol üstleneceği ve hikayeye nasıl etki edeceği ise büyük bir merakla bekleniyor.

DİDEM İNSELEL KİMDİR?

Didem İnselel, 13 Temmuz 1976'da İstanbul'da doğdu.

Kavak Yelleri'nde Gönül Kara karakterine hayat veren İnselel, bu rolüyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Güneşi Beklerken ve O Hayat Benim gibi sevilen dizilerde de kendini ekranlarda gösteren İnselel, her bir karakterle dikkat çeken bir performans sergiledi.