O çekim hatası vedayı doğruladı! Görkem ve Pembe... Kızılcık Şerbeti'nde cenaze sahnesi ifşa edildi

"Kızılcık Şerbeti" dizisi, her bölümüyle dikkat çekmeye devam ediyor. Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizi de beklenmedik gelişme yaşandı. "Kıvılcım" adlı programına verilen durdurulma cezası, sunucu Kıvılcım'ı işsiz bırakırken, Ömer'in yardım eli uzanacak. Ömer, kendi şirketinde Kıvılcım'a bir pozisyon teklif ederek ona destek olacak.

Giriş Tarihi 11 Mayıs 2024, 09:30 Güncelleme 11 Mayıs 2024, 09:30
O çekim hatası vedayı doğruladı! Görkem ve Pembe... Kızılcık Şerbeti’nde cenaze sahnesi ifşa edildi

İÇİNDEKİLER

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, her bölümünde seyirciyi şaşırtmayı başarıyor. Son bölümlerde yaşananlar ise izleyicileri adeta şoktan şoka sürükledi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

"Kıvılcım" adlı programına verilen durdurulma cezası, sunucu Kıvılcım'ı işsiz bırakırken, Ömer'in yardım eli uzanacak. Ömer, kendi şirketinde Kıvılcım'a bir pozisyon teklif ederek ona destek olacak.

Ancak bu teklif, Kıvılcım'ın içinin aydınlık olduğu kadar dış dünyanın da aydınlanmasını sağlayacak nitelikte: Çünkü Kıvılcım, sadece erkeklerin çalıştığı bir şirkette işe başlayacak, bu da gerçek bir devrim niteliğinde olacak.

Öte yandan, Doğa ve Giray arasındaki ilişki yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemekte. Bu süreçte Giray'ın, pişik kremi projesini hayata geçirmek için Ünal ailesi ile yakınlaşması dikkat çekiyor. Ancak bu yakınlaşma, Fatih'in rahatsızlığını ve Görkem'in endişesini artırıyor.

Fatih'in duygusal durumuyla ilgili amcasından akıl almaya çalışması, Ömer'in müdahalesiyle Görkem'in sinirlerini iyice geriyor. Özellikle Ömer'le görüşmek istemesi, beklenmedik sorunların kapısını aralıyor.

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEKİ ÇEKİM HATASI GÖZDEN KAÇMADI

Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanan çekim hatası, izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Görkem karakterinin annesinin ölüm sahnesinde, eve gelen sağlık çalışanlarından birinin sahnede gülümsemesi, izleyiciler arasında tartışmalara neden oldu.

Başrollerini Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman'ın paylaştığı dizi, ekrana gelen bölümünde dramatik bir olaya sahne oldu. Ancak bu dramatik sahnede yaşanan çekim hatası, izleyicilerin tepkisine neden oldu. Sağlık ekiplerinin canlandırdığı karakterlerden birinin, ciddi bir an olan ölüm sahnesinde gülümsemesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

İzleyiciler, bu çekim hatasını sosyal medya platformlarında tartışarak paylaştılar ve yapımcıların daha dikkatli olmaları gerektiğini belirttiler. Dizinin takipçileri, benzer hataların tekrarlanmaması ve sahnelerin daha gerçekçi bir şekilde çekilmesi konusunda yapımcıların önlem almasını istiyor.

DAHA ÖNCE DE HATA YAPILMIŞTI

Kıvılcım ve Ömer'in araba sahnesindeki arka koltuktaki kemerlerin sürekli olarak yer değiştirmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Seyirciler, sahne boyunca kemerlerin sürekli şekilden şekle girmesini çekim hatası olarak yorumladı ve bu durum hızla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Bu durumda ölecek kişinin Kıvılcım olduğu düşünülmüştü.