Jandarma tayin bölgeleri sorgulama ekranı ve ATAMA LİSTESİ! Jandarma tayin sonuçlarına nasıl bakılır? 2022 TSK tayin yerleri açıklandı mı?

SON DAKİKA! Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu. Peki Jandarma tayin sonuçlarına nasıl bakılır? 2022 TSK tayin yerleri açıklandı mı? Jandarma tayin bölgeleri sorgulama ekranı ve ATAMA LİSTESİ haberimizde!

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2022, 10:18 Güncelleme 20 Mayıs 2022, 10:18
Jandarma tayin bölgeleri sorgulama ekranı ve ATAMA LİSTESİ! Jandarma tayin sonuçlarına nasıl bakılır? 2022 TSK tayin yerleri açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberine göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayı ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu. Peki Jandarma tayin sonuçlarına nasıl bakılır? 2022 TSK tayin yerleri açıklandı mı? İşte Jandarma tayin bölgeleri sorgulama ekranı ve ATAMA LİSTESİ!

JGK 27 BİN 283 PERSONEL GENEL ATAMA SON DAKİKA!

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde gerçekleşen atama ve tayinleri hakkında açıklama geldi. Son dakika İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun onayı ile 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu.

İçişleri Bakanı Soylu'nun onayı ile Jandarma Genel Komutanlığı tarafından, 27 bin 283 personeli kapsayan genel atamalar belli oldu. Buna göre, 2022 yılı genel atamaları kapsamında; 1'inci, 2'nci, 3'üncü, 4'üncü ve 5'inci hizmet bölgelerinde görevli subay, astsubay, uzman jandarma ve uzman erbaşlardan hizmet süresini tamamlayan ve sıralı hizmet bölgelerine atama tebligatı alan personelin yeni görev yerleri belirlendi.

Jandarma Genel Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Atamalar, görevli olduğu 1'inci, 2'nci, 3'üncü sıralı hizmet bölgelerinde (batıda) ve 4'üncü ile 5'inci (doğuda) derece hizmet bölgelerinde, hizmet süresini tamamlayarak atama tercih hakkı kazanan personel ve temdit başvurusunda bulunan personel ile öncelikli sıralı hizmet bölgesine atanma isteğinde bulunan personelin tercihleri göz önüne alınarak gerçekleştirildi.

Atama takvimine uygun olarak yürütülen genel atamalar, batıdan-batıya, batıdan-doğuya ve doğudan-batıya şeklinde 5 bölge kriteri esas alınarak belirlendi" denildi.

JANDARMA ATAMA LİSTESİ YAYIMLANDI MI?

Jandarma Genel Komutanlığı atama ve terfi kararları listesi henüz yayımlanmadı. Atama listesinin Resmi Gazete'de yayımlanması bekleniyor.

Sonuçlar e-devlet üzerinden erişime sunulacak.

JANDARMA ATAMA SONUCU SORGULAMA