Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvuru ekranı: mebbis.meb.gov.tr! 2023 MEB Uzman öğretmenlik başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 19 Kasım'da gerçekleştirilecek Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için başvurular, 25 Eylül 2023 itibariyle alınmaya başlandı. Öğretmenler başvurularını mebbis.meb.gov.tr adresinden yapabilecek. İnternet arama motorlarında ''2023 Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvuruları nasıl yapılır? MEB Uzman öğretmenlik başvuru ücreti ne kadar, kaç TL?'' sorularına yanıt aranıyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Eylül 2023, 13:48 Güncelleme 25 Eylül 2023, 13:48
Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvuru ekranı: mebbis.meb.gov.tr! 2023 MEB Uzman öğretmenlik başvuru nasıl yapılır, ücreti ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için başvurular 25 Eylül-4 Ekim 2023 tarihleri arasında alınacak. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavını kapsayan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı'na katılacak olan öğretmenler başvuruda bulunmak için belirlenen ödemeyi yapmak gerekiyor. İşte Uzman Öğretmenlik ve Başöğretmenlik başvuruları hakkında bilgiler...

UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞÖĞRETMENLİK BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Öğretmenler https://mebbis.meb.gov.tr adresi üzerinden 25 Eylül-4 Ekim tarihlerinde yazılı sınava başvuruda bulunabilecekler.

👉UZMAN ÖĞRETMENLİK BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLA

👉2023 ÖĞRETMENLİK KARİYER BASAMAKLARI YAZILI SINAVI (ÖKBYS) UYGULAMA KILAVUZU İÇİN TIKLA

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

Geçen yıl ücret alınmayan sınavın bu yılki ücreti ise 530 TL olarak belirlendi.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Adayların fotoğraflı sınav giriş belgesi, 13 Kasım 2023'te "http://www.meb.gov.tr" internet adresinden yayımlanacak.

SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları ise 24 Kasım 2023'ten itibaren "http://www.meb.gov.tr", "http://odsgm.meb.gov.tr" internet adreslerinden ilan edilecek.