PTT 2019 memur alım başvuru şartları tarihi ne zaman?

Son Dakika... PTT 2019/1 memur personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. PTT 2019/1 memur personel alımları başvuru tarihleri ne zaman?

Giriş Tarihi 04 Mart 2019, 17:01 Güncelleme 04 Nisan 2019, 11:50
PTT 2019 memur alım başvuru şartları tarihi ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Son Dakika: 2019 PTT genel müdürü Kenan Bozgeyik tarafından yapılan açıklamada, Posta Ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesine peyder pey memur alımları yapılacağı aktarılmıştı.

PTT MEMUR ALIMLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK, İLAN TARİHLERİ NE OLACAK?

PTT bünyesine memur alımlarının, çok yakın zamanda başlaması beklenmektedir. PTT' nin Türkiye' nin her noktasındaki şubelerini arttıracağı, her konuma 20 dk uzaklıkta olacak şekilde PTT şubelerinin vatandaşların hizmetlerine sunulacağı ifadelerine değinilmişti. Bu durumla alakalı olarak süreç işlemeye başladı ve PTT yeni şubelerini hızlıca tesis etmeye, hizmete açmaya başladı. Bu nedenden ötürü de PTT' nin yakın zaman içerisinde bir memur alım ilanı yayımlaması beklenmektedir.

PTT MEMUR ALIMLARINDA HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK

Posta dağıtıcısı, gişe yetkilisi, büro memuru, şoför, tesisatçı, kaynakçı, aşçı gibi kadrolar üzerinden alımlar yapması bekleniyor. Bu alımlarla alakalı süreçlerin yakın zaman içerisinde netleşeceği, ilanların kamuoyuna duyurulacağı öngörülüyor.

PTT PERSONEL ALIMI GENEL ŞARTLAR NELERDİR?

PTT doğrultusundan personel alım ilanları yayımlanmaya devam etmekte. Yayımlanan ilanlara göre personel alımlarında KPSS şartı aranmayacaktır. Aynı vakitte kamu personeli alımına dair genel şartlar belirtilirken müracaat detayları da adaylarla paylaşıldı.

PTT'den personel alımı müjdesi! PTT, KPSS şartı aranmaksızın bünyesine personel katacağını açıkladı . Milyonlarca bireyin beklediği güzel haber PTT'den geldi. PTT kendi içeriğinde istihdam etmek üzere 4500 TL maaşlar memur ve personel alımı yapacak.

KPSS'siz PTT İş Başvurusu - PTT bünyesine alınacak olan 5 bin personel alımında adaylara verilen göreve başlama süresi tarihiyle alakalı olarak sorunlar yaşanıyor. 2018/1 5 bin personel alımı sürecinde adaylara beklemeleri gereken süre açıklandı ve bir an önce görev başı yapmak isteyen adayları üzen haber geldi.