İşte İŞKUR iş ilanları sayfası yoğun ilgi görüyor

İŞKUR iş ilanları sayfası - 2019 İŞKUR işçi girişi yapma - personel memur işçi alımı başvuruları nasıl yapılır? 2019 İŞKUR işçi girişi yapma sayfası açıldı. Personel ve memur alım başvuruları bu sekmeden yapılıyor.

Giriş Tarihi 16 Nisan 2019, 10:22 Güncelleme 23 Nisan 2019, 10:31
İşte İŞKUR iş ilanları sayfası yoğun ilgi görüyor

İÇİNDEKİLER

İŞKUR iş ilanları sayfası işsiz vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. İŞKUR iş ilanları Nisan ayı ortasına geldiğimiz şu günlerde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. İŞKUR personel memur ilanları listesi her gün yenileniyor ve iş ilanları ekleniyor.

İŞKUR ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu kurumları veya özel sektör firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister internet şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olup, özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra yine internet şubesini kullanarak; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabilirler, çeşitli kriterler girerek yurtiçi iş ilanlarını arayabilir, kişisel bilgileriyle eşleşebilen ilanlara başvurabilirler, Çeşitli kriterler girerek yurtdışı iş ilanlarını arayabilir, yurtdışındaki işyerlerine işgücü sevk etmek isteyen işverenlerin iletişim bilgilerine ulaşarak kendileriyle doğrudan temasa geçebilirler.

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır.

İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.

Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.

Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İŞKUR'a kayıt olmak için öncelikle yazımızın başında da söylediğimiz gibi İşveren mi iş arayan kişi mi olduğunuzu belirtmeniz gerek. İkisi içinde üye olma bağlantıları aşağıdadır.