İŞKUR tarafından KPSS şartsız ve sınavsız iş ilanları açıklanmaya başlandı

İŞKUR'da 19 Haziran 2019 tarih olarak personel, işçi ve memur alımı ile ilgili toplamda 55.177 açık iş ilanları bulunmakta olup bu açık bulunan iş ilanları kapsamında toplamda 120 binden fazla kişiye iş istihdam hedeflenmektedir. Özel sektörde faaliyet gösteren firmalar tarafından İŞKUR üzerinden ilan yayınlandı.

Giriş Tarihi 19 Haziran 2019, 08:58 Güncelleme 26 Haziran 2019, 17:46
İŞKUR tarafından KPSS şartsız ve sınavsız iş ilanları açıklanmaya başlandı

İÇİNDEKİLER

İŞKUR işe alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. KPSS şartsız ve sınavsız iş ilanları açıklanmaya başlandı. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) aracılığı ile özel sektör için büro memuru ve danışma görevlisi alımı yapılacağı açıklandı. Çok sayıda büro memuru ve danışma görevlisi kadrosu için personel alımı yapılacağı açıklanmış olup, alım yapacak şirketler, başvuru bilgileri ve diğer detaylar haberimizde yer almaktadır.

BÜRO MEMURU ALIMI YAPACAK ŞİRKETLER HANGİLERİDİR?

Büro memuru alımı yapacak olan özel şirketler ise şöyledir; Acr perakende mağazacılık şirket, Hisar ilaçlama, Kayseri uluslararası eğitim belgelendirme şirketi, Mng kargo şirketi, Raber madencilik inşaat petrol şirketi ve Sedat korkmaz krk teknoloji gibi şirketler büro memuru kadrosu için alım yapacağını duyurmuştur.

DANIŞMA MEMURU ALIMI YAPAN ŞİRKETLER NEDİR?

Danışma memuru kadrosu için personel alımı yapacak olan şirketler ise şöyledir; Lithopak basım kağıt ambalaj şirketi, Beyazevler sitesi yönetimi ve Atlas sitesi yönetimi gibi yerler danışma memuru alımı yapacaktır. Peki danışma memuru kadrosuna nasıl ulaşılır ve iş başvurusu yapılır?

BÜRO MEMURU VE DANIŞMA MEMURU İLANLARINA NASIL İŞ BAŞVURUSU YAPILIR?

İlgili ilanlar Türkiye İş Kurumu İŞKUR üzerinden yayınlanmış olup, aşağıda verilen resmi İŞKUR adreslerine giderek üye girişi sağlamalı ve ya kayıt olmalı daha sonra ilan detaylarına tıklayıp "başvur" butonunu kullanarak iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Türkiye Geneli Büro Personeli Alım İlanları

Çok sayıda branşın yer aldığı ilanlar ile işçi ve memur kadroları ilan edildi. İşkur üzerinden yayınlanan ilana göre ülkemiz genelinde hemen hemen her ilde olmak üzere toplamda 663 büro personeli alımı yapılacağı duyuruldu.