GSB mülakat sonuçları açıklandı! GSB mülakat sonuçları sorgulama işlemi nereden yapılır?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen personel alımında sözlü sınavlar sonuçları heyecanla bekleniyordu. Mülakata katılan adayların merakla beklediği Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sürekli işçi alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı. Peki, GSB mülakat sonuçları sorgulama işlemi nereden yapılır?

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 21:03 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 21:03
GSB mülakat sonuçları açıklandı! GSB mülakat sonuçları sorgulama işlemi nereden yapılır?

İÇİNDEKİLER

GSB mülakat sonuçları sorgulama işlemi nereden yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı mülakat sonuçları sözlü sınava katılan adaylar tarafından merak ediliyordu. Bugün adayların bir süredir merakla beklediği Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sürekli işçi alımı sözlü sınav sonuçları açıklandı.

GSB MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na (GSB) bağlı il müdürlüklerinde (ilçeler dahil) çalıştırılmak üzere 06-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında 81 il müdürlüklerinde yapılan sürekli işçi alımı sözlü mülakat sınav sonuçları giris.gsb.gov.tr adresinde ilan edildi.

GSB MÜLAKAT SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KAZANANLARIN NE YAPMASI GEREKİYOR?

Asil olarak sınavı kazanan adaylar, 19 Ağustos - 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında daha önce müracaat etmiş oldukları il müdürlüklerine belgeleriyle şahsen müracaat edecekler.

Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

Belgeleri teslim alınan adayların, Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırmasının sonuçlanmasını ardından yazılı tebligat yapılmak suretiyle göreve başlamaları sağlanacak.

İSTENEN BELGELER

Beyan Formu

Güvenlik Soruşturması Formu (2 nüsha, daktilo ya da bilgisayar ile doldurulacaktır)

2018 KPSS Sonuç Belgesi (Gençlik Lideri, Muhasebeci, Çim Alan Tesisi ve Yönetimi Teknikeri Meslek kolları için ÖSYM sisteminden alınmış evrak doğrulama kodlu)

Diploma veya öğrenimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesi (Aslını müracaatı esnasında beyan etmek kaydıyla sureti veya noter onaylı sureti)

Altı adet vesikalık fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş)

Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-Devlet sisteminden alınmış)

Varsa Yüksek Lisans veya Doktora Belgesi

Hizmet tanımlarında öngörülen nitelikleri gösteren diğer belgeler.