İŞKUR'dan ilkokul ve lise mezunu, vasıflı-vasıfsız 7 bin 632 kişiye iş müjdesi! İŞKUR ilanları başvuru şartları neler?

Her yıl milyonlarca kişinin iş umudu olan İŞKUR, yine binlerce kişi için istihdam imkanı yaratıyor. İŞKUR aracılığı ile bugüne kadar yaklaşık 10 milyon vatandaş iş sahibi olurken, 2019 hedefi ise 2 milyon kişiye istihdam olarak belirlenmişti. İŞKUR'da her gün vasıflı-vasıfsız, ilkokul ve lise mezunu, KPSS şartsız binlerce kişi için iş ilanları yayınlanıyor. Peki İŞKUR iş ilanları başvuru şartları neler? İŞKUR ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR güncel iş ilanları nereden takip edilir? İşte İŞKUR iş ilanları ile ilgili detaylar...

Giriş Tarihi 22 Temmuz 2019, 12:51 Güncelleme 22 Temmuz 2019, 14:56
İŞKUR’dan ilkokul ve lise mezunu, vasıflı-vasıfsız 7 bin 632 kişiye iş müjdesi! İŞKUR ilanları başvuru şartları neler?

İÇİNDEKİLER

İŞKUR internet sitesi üzerinden yine binlerce kişi için istihdam fırsatı yaratıyor. Vasıflı-vasıfsız, ilkokul ve lise mezunu, KPSS şartsız iş ilanları İŞKUR üzerinden yayınlanıyor. 22 Temmuz 2019 itibarıyla İŞKUR'da binlerce iş ilanı bulunurken, bu ilanlar aracılığı ile tam 7 bin 632 personel aranıyor. İŞKUR iş ilanlarına başvurabilmek için ise bazı şartlar aranıyor. Peki İŞKUR ilanlarına nasıl başvurulur? İŞKUR iş ilanlarına başvuru şartları nelerdir? Güncel İŞKUR iş ilanları nereden takip edilir? İşte İŞKUR ilanları ile ilgili detaylar...

İŞKUR İŞ İLANLARI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?
İşçi alımı için başvuru yapmak isteyen adaylarda bazı şartlar aranıyor. Her bir iş ilanının kendisine özel şartları bulunuyor. İlanlara göre farklılık gösteren şartlar arasında en az okuryazar olma, ilkokul, lise mezuniyeti gibi özellikler yer alabiliyor. Yayınlanan ilanlar arasında asgari ücretle çalışacak vasıflı-vasıfsız işçi arayan şirketler de bulunurken, yüksek maaşla nitelikli işçi arayan firmalar da yer alıyor. Bu ilanlar ile ilgili aranan şartlar İŞKUR'un sitesinde yer alan ilanların detaylar bölümünde bulunuyor.

İŞKUR İŞ İLANLARI İLE HANGİ İLLERDE İŞÇİ ALIMI YAPILMAKTADIR?​
İŞKUR'un sayfasında yer alan bilgilere göre İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun, Bolu, Çanakkale, Hatay, Antalya ve daha birçok ilden işçi alımı yapılmaktadır.

İŞKUR İŞ İLANLARINA NASIL BAŞVURULUR?
İŞKUR'da yer alan ilanların her birinin başvuru tarihleri farklılık gösterebiliyor. İŞKUR'da yer alan ilanlara başvular ise İŞKUR'un resmi web sayfası üzerinden online olarak yada İŞKUR il/ilçe şube müdürlüklerinden yapılabiliyor.

İŞKUR GÜNCEL İŞ İLANLARINA NASIL TAKİP EDİLİR?
İŞKUR'da yer alan güncel iş ilanları, İŞKUR'un internet sitesi üzerinden takip edilebilmektedir. İlanlar ile ilgili en güncel bilgilere de yine İŞKUR'un internet sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

İŞKUR İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN