BİM market İŞKUR üzerinden personel alım başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR BİM kadro detayları

İŞKUR üzerinden personel alımı yapacağını duyuran BİM başvuru koşullarının neler olduğunu ilan etti.Başvuru koşulları ve çalışma koşulları hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayların en az okur yazar olması şartı aranırken herhangi bir tecrübe şartı da aranmamaktadır. Adayların ayrıca ilandaki illerde ikamet etmeleri de gerekmektedir. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşecek olup bu kapsamda ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numarasını ilgili yere yazıp aratarak ulaşmanız gerekmektedir. Aşağıda yer alan ilan numaralarından ilgili ilanlara ulaşmanız ve başvuru yapmanız mümkündür.

Giriş Tarihi 12 Ağustos 2019, 09:27 Güncelleme 12 Ağustos 2019, 09:27
BİM market İŞKUR üzerinden personel alım başvuru şartları nedir? İşte İŞKUR BİM kadro detayları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR üzerinden BİM market personel alımları devam ediyor. İŞKUR binlerce vatandaşı işe yerleştirmeye devam ediyor. Bu bağlamda BİM markette personel alımlarını İŞKUR üzerinden yürütüyor. Bu anlamda Ağustos ayı içinde farklı yerlerde ve illerde BİM için personel alımları yapılacak. Ağustos ayı için görevlendirilmek üzere toplamda 333 kişi istihdam edilecek olup ilgili ekibe ve müracaat şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almıştır. Alımın yapılacağı kadrolar, şehirler ve diğer detaylar sayfamızda yer almaktadır. İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşecek olup bu kapsamda ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.

Kadro Detayları ve Başvuru Şartları

İŞKUR üzerinden yapılacak olan alımda BİM marketler zincirinin farklı illerdeki şubelerinde görevlendirilmek üzere toplamda 333 kişi alınacaktır. Alımın yapılacağı kadrolar, şehirler ve diğer detaylar şu şekildedir:

Tekirdağ 1 adet satış danışmanı, İstanbul 4 engelli beden işçisi, 300 kasiyer, Kırıkkale 1 engelli satış uzmanı, Sakarya 1 beden işçisi, Kastamonu 1 beden işçisi, Yalova 3 reyon görevlisi, Uşak, 15 reyon görevlisi, Eskişehir 1 Kasiyer, İstanbul 3 engelli beden işçisi, Konya 2 engelli beden işçisi, Edirne 1 engelli beden işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

İlgili kadrolara başvurmak isteyen adayların en az okur yazar olması şartı aranırken herhangi bir tecrübe şartı da aranmamaktadır. Adayların ayrıca ilandaki illerde ikamet etmeleri de gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlanlara başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleşecek olup bu kapsamda ilgili ilanlara https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresinden ilan numarasını ilgili yere yazıp aratarak ulaşmanız gerekmektedir. Aşağıda yer alan ilan numaralarından ilgili ilanlara ulaşmanız ve başvuru yapmanız mümkündür.

İŞKUR Nedir, Görev ve Yetkileri Nelerdir?

İŞKUR, eski adı "İş ve İşçi Bulma Kurumu" olan iş ve işçi arayanların başvurduğu bir kurumdur. İşsizlik Maaşı, İŞKUR'u önemli bir kurum haline getirdi. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), iş ve işçi bulmaya aracılık eden önemli bir kamu kuruluşudur. Günümüze kadar çok sayıda kişiyi bir işe yerleştiren veya şirketlere personel temin eden İŞKUR, istihdama önemli katkılar sağlıyor.

İşsizlik, Türkiye'nin ve dünyanın önemli bir sorunu. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre işsizlik yüzde 12 seviyesinde. Yani Türkiye genelinde 3 milyon 715 bin işsiz var. İşçi ile işvereni buluşturan İŞKUR, işsizlik oranları arttıkça daha da önemli bir konuma yerleşti. Ekonomik gelişmelere paralel olarak İŞKUR'un iş yükü azalıyor veya artıyor. İŞKUR, sadece iş ve işçi bulma fonksiyonu icra etmiyor. İstihdamın korunması ve geliştirilmesi gibi görevleri de bulunuyor.