Memur alımı yapan kamu ve özel kurumların iş ilanları!

İŞKUR İzmir, İstanbul, Ankara olmak üzere 51 şehirde KPSS şartsız 525 büro memuru alımı yapılacağını bildirdi. Büro memuru alımı yapan kurumlar arasında Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü'de bulunmaktadır. Büro memuru alımı için başvuruda bulunmak isteyen adaylardan her bir ilan başvuru şartları farklı olmak üzere en az ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyinde eğitim şartı istenmektedir.

Giriş Tarihi 13 Ağustos 2019, 09:26 Güncelleme 20 Ağustos 2019, 16:07
Memur alımı yapan kamu ve özel kurumların iş ilanları!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR kamu kurumlarına ve özel kurumlara yüzlerce personel ve memur alımı gerçekleştirecek. 30 Ağustos tarihine kadar toplam olarak 525 büro memur alımı yapılacak. Büyük şehirlerde yapılacak başvurular için tüm detayları sayfamızda verdik. Bu bağlamda başvurular mesai saatleri içerisinde siz en yakın İŞKUR il ilçe şube müdürlüklerinden veya belirtilen link alanlarını tıklayarak başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

HANGİ ŞEHİRLERDE MEMUR ALIMI YAPILACAK

İzmir, Gaziantep, Bursa, Manisa, Antalya, Ankara, Çanakkale, Kocaeli, Elazığ, Konya, İstanbul, Çankırı, Uşak, Aksaray, Düzce, Ağrı, Yalova, Karabük, Mersin, Erzurum, Kahramanmaraş, Adana, Balıkesir, Sivas, Tekirdağ, Aydın, Denizli, Kırşehir, Niğde, Trabzon, Sakarya, Tokat, Bursa, Kayseri, Zonguldak, Edirne, Ordu, Kırklareli, Bilecik, Eskişehir, Aksaray, Mardin, Giresun, Yozgat, Hatay, Samsun, Isparta, Kastamonu, Aydın, Tunceli ve Erzincan olmak üzere toplamda 51 şehirden alım yapılacaktır.

UŞAK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR ALIMI

Genel Başvuru Şartları

1-Türk vatandaşı olmak.

2-18 yaşını tamamlamış olmak.

3-Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4-Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5-Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6-Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

7-Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

8- Başvuru yapacak olan adayların Uşak il sınırları içinde ikamet ediyor olması.

9-Her aday, İŞKUR'da yayımlanan listede belirtilen bir işyeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

10-Adayların, talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak.

11-İlanın yayınlandığı tarihte herhangi bir kamu kurumunda çalışmıyor olmak.

12-Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

13- Engelliler için ilan edilen kadroya başvuran adaylar; tüm vücut fonksiyon kaybının en az yüzde kırk olduğunu belirten sağlık kurulu raporu) belgelendirmeleri gerekmektedir.

14-Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan, kura, sınav ve atama süreçlerinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.