İŞKUR ilkokul mezunu 10 bin 79 daimi işçi alımı yapacak!

Türkiye İş Kurumu tarafından bugün yayınlanan alım ilanlarında göre Türkiye genelinde toplamda 10 bin 79 vasıflı ve vasıfsız olarak daimi işçi alımı yapacak. Bu yayınlanan işçi alım ilanları en az okuryazar, ilkokul, ilk ve ortaöğretim mezunu adaylarına göre belirlenmiş olup, başvurular İŞKUR'un resmi web sayfası üzerinden online yapılacaktır.

Giriş Tarihi 11 Eylül 2019, 09:24 Güncelleme 19 Eylül 2019, 11:48
İŞKUR ilkokul mezunu 10 bin 79 daimi işçi alımı yapacak!

İÇİNDEKİLER

İŞKUR ilkokul mezunu personel alımlarına devam ediyor. İŞKUR üzerinden 10 bin 79 daimi işçi alımı yapılacak. İşçi alımları vasıflı veya vasıfsız olarak gerçekleştirilecek. Bu bağlamda İŞKUR 2 bin 474 iş ilanı yayınladı. Bu ilanlara göre, her tür okur düzeyden kişiler iş başvurusunda bulunabilecekler.

İŞKUR AÇIK İŞ İLANLARI

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1 – 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,

2 – Kamu haklarından mahrum olmamak,

3 – İŞKUR'a kayıtlı olmak, (İŞKUR'a kayıtlı olamayan adaylar için ilan altında kayıt nasıl yapılır bilgilendirmemizden faydalanabilirler)

4 – Affa uğramış olsa bile devlet güvenliği aleyhine karşı suç işlememiş olmak,

5 – Herhangi bir kurumdan emekli olmamak veya emekli olmaya hak kazanmamış olmak,

6 – 18 yaşını doldurmuş olmak.

7 – İstenilen mezuniyet belgesini ibraz edebilmek.