İŞKUR ile BİM kasiyer reyon sorumlusu alımı başvuru şartları! İŞKUR'dan yeni açıklama BİM işçi alım ilanları

Belirli zaman aralığında BİM Marketler Zinciri'nin Türkiye'nin 81 ilinde şubelerinde görevlendirmek üzere tecrübeli ve tecrübesiz personel alımları yapılıyor. BİM'de çalışmak isteyenler ise firmanın internet sitesinden ve İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanlara göre BİM'e yüzlerce işçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki, BİM işçi alımı ilanına nasıl başvurulur? İşte ilanlara dair merak edilenler... Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (kısaca İŞKUR), Türkiye'de istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuştur.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2019, 08:57 Güncelleme 17 Eylül 2019, 08:57
İŞKUR ile BİM kasiyer reyon sorumlusu alımı başvuru şartları! İŞKUR’dan yeni açıklama BİM işçi alım ilanları

İÇİNDEKİLER

İŞKUR'dan yine onbinleri sevindirecek bir haber geldi. Bu bağlamda İŞKUR aracılığı ile BİM şubelerine personel alımı yapılacak. Adaylar şimdi detayları merak ediyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilanlara göre kasiyer ve reyon görevlisi alımı yapılacağı duyuruldu. Peki, ilanlarda başvuru hakkında detaylara da yer verildi. BİM'de çalışmak isteyen vatandaşlar şimdi kasiyer ve reyon görevlisi işçi alımı hakkında araştırma yapıyor. Peki, BİM işçi alımı ilanına nasıl başvurulur? Başvuru yapmak istediğiniz ilan için en yakın İŞKUR il ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya aşağıda bulunan link alanını tıklayarak online olarak anında kayıt yaptırabilirsiniz. İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

BİM PERSONEL ALIM İLANI

BİM Marketler Zincirinde görevlendirmek üzere personel alım ilanı İŞKUR'un resmi sitesinde yayımlandı. Aşağıdaki linke tıklayıp "İşyeri Ünvanı" kısmına BİM yazarak güncel ilanları görebilir, İŞKUR üye bilgilerinizi girerek ilanlara başvuruda bulunabilirsiniz.

İŞKUR İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

BİM AÇIK İŞ POZİSYONLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BİM BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR DİĞER İŞ İLANLARI

İŞKUR KAMU PERSONELİ ALIMI

1.) MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

- Büro İşçisi

2.) ANKARA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

- Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı)

- Garson (Servis Elemanı)

- Kuru Temizlemeci

- Temizlik Görevlisi

- Aşçı Yardımcısı

- Elektrikçi (Genel)

- Fırıncı Ustası-Unlu Mamuller(Pasta Ustası)

- Terzi

3.) TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI(KAMU GRUBU)

- Fotoğrafçı

- Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı

- Ziraat Mühendisi

- Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni

- Ahşap Doğrama Teknolojisi Teknisyeni

- İnşaat Boyacısı/Boyacı

4.) SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI GAZİANTEP SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

- Mutfak Görevlisi

- Aşçı

- Telefon Santral Operatörü

5.) ADANA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

- Temizlik Görevlisi

6.) SENİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

- Beden İşçisi (Genel)

7.) DİYARBAKIR SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ

- Telefon Santral Operatörü

- Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi

8.) KAYIHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

- Mezar Kazma İşçisi

9.) KARACABEY BELEDİYE BAŞKANLIĞI

- Beden İşçisi (Genel)

10.) CİMİTEKKE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

- İnşaat Demiri Bağlama Ustası

- Betonarmeci (İnşaat Kalıpçısı (Ahşap)

İŞKUR'A NASIL KAYIT OLUNUR?

İŞKUR kayıt olmayı anlatmadan önce bilmeniz gereken önemli bazı satır başları bulunmaktadır. İŞKUR iş arayanlar ile işverenleri ayırmış ve sisteme üye olmak için öncelikle hangisi için kayıt olduğunuzu sormaktadır.

Üyelerin hesaplarını etkinleştirebilmeleri için e-posta ya da telefon numarası girmeleri gerekmektedir. En az birisini girmek yeterlidir. Aksi durumda onay kodu iletilemeyeceği için üyelik aktif edilemez.

Üyelerin hesapları son işlem tarihinden itibaren 1 sene içerisinde aktif olmaz ise yani hesaba bu süre zarfında giriş yapılmaz ise üyelikler dondurulur. Bu süre özürlü ve eski hükümlü kayıtlarında iki senedir.

Üyeler tarafından 15 gün içerisinde okunmayan tüm mesajlar otomatik olarak silinmektedir.

İŞKUR'a kayıt olmak için öncelikle yazımızın başında da söylediğimiz gibi İşveren mi iş arayan kişi mi olduğunuzu belirtmeniz gerek. İkisi içinde üye olma bağlantıları aşağıdadır.

Daha sonra karşınıza çıkan üyelik sözleşmelerini kabul etmeniz ve profil bilgilerinizi ( şifre, isim soyisim vb bilgileri ) eksiksiz ve doğru olarak girmeniz gerekmektedir. Bu aşamayı kaydettikten sonra profilinizi oluşturursunuz. Bu alanda öğrenim durumunuz, özellikleriniz, eğitim durumunuz, iş aradığınız pozisyonlar vb bilgileri aşama aşama doldurur gerekirse word dosyası halinde özgeçmiş de ekleyebilirsiniz. Profil fotoğrafı eklemeniz de bu aşamada önerilir. Çünkü yapılan araştırmada profil fotoğrafı olanların iş bulma olasılıklarının daha fazla olduğu görülmüştür. Ardından İŞKUR size bir danışman atar ve işveren ile sizi ya da işçi ile sizi buluşturmak için çalışmalarını devam ettirirler.

İnternet üzerinden İŞKUR'a üye olmak istemiyorsanız, bulunduğunuz şehirdeki en yakın İŞKUR İl Müdürlüğüne eğitim durumunuzu gösterir bir belge ile kayıt için başvuruda bulunmanız da seçenekler arasındadır. Burada bulunan görevli personel size kayıt işlemleri için yardımcı olacaktır.

İŞKUR BAŞVURU ŞEKLİ

Başvuru yapmak istediğiniz ilan için en yakın İŞKUR il ilçe şube müdürlüklerine şahsen giderek veya aşağıda bulunan link alanını tıklayarak online olarak anında kayıt yaptırabilirsiniz.

Yayınlanan iş ilanları içerisinde eski hükümlü ve engelli personel alımı yapan kurumlarda vardır. Engelli veya eski hükümlü arayan özel kurumların ilanlarını filtreleyebilmek için İŞKUR'un ana sayfasından açık işler bölümüne girip, açılan sayfadan durumunu bildirir seçeneğini işaretlemeniz ve sonrasında ara butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu şekli ile Türkiye genelinde engelli veya eski hükümlü arayan özel ve kamu kurumlarının iş ilanlarını görüntüleyebilirsiniz (filtreleyebiliniz)

İŞKUR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (kısaca İŞKUR), Türkiye'de istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının ilgili kuruluşu olup, özel hukuk hükümlerine tâbi, tüzel kişiliği haiz, idarî ve malî bakımdan özerk bir kamu kuruluşudur.

BİM NEDİR?

Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM, Türkiye'de indirim mağazacılığı yapan bir market zinciri. Mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşudur