İŞKUR iş müracaatı nasıl gerçekleştirilir? 2020 banka personel alımları: Güncel ilanlar, hangi banka kaç bankacı alacak?

Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyenler için 2020 yılında bankaların personel alım ilanları yayınlandı. Güncel ilanlarda hangi banka kaç personel alacak? Hangi pozisyonlarda personel alımı olacak. Genel olarak adaylarda önceden tecrübesi olan, 30 yaşını doldurmamış, sağlık durumu elverişli, askerlik görevini tamamlamış veya tecilli, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, adli sicil kaydı olmamak gibi kriterler şart koşulmuştur. İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2020, 09:16 Güncelleme 23 Ocak 2020, 09:16
İŞKUR iş müracaatı nasıl gerçekleştirilir? 2020 banka personel alımları: Güncel ilanlar, hangi banka kaç bankacı alacak?

İÇİNDEKİLER

2020 yılı banka personel alımları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu bağlamda bankacı olmak isteyenler bu ilanları araştırıyor.
Bankacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen kişiler için, sektörün önde gelen kurumları, verdikleri ilanlarda alacakları personeller hakkında şartlarını belirttiler. Alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar ise şu şekilde: dijital pazarlama uzmanı, spor eğitimleri, Fraud yönetimi yetkilisi, telefon satış temsilcisi, tahsilât avukatı, veri koruma uzmanı, uluslar arası raporlama, kredi uzmanı, KOBİ yöneticisi, pazarlama uzmanı, garson, muhabir ilişkileri uzmanı gibi kadrolarda alımlar yapılacak.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

SON DAKİKA MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞKUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Genel olarak adaylarda önceden tecrübesi olan, 30 yaşını doldurmamış, sağlık durumu elverişli, askerlik görevini tamamlamış veya tecilli, üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, adli sicil kaydı olmamak gibi kriterler şart koşulmuştur. Adaylarda aranan özellikler genel olarak şu şekilde özetlenebilir:

Bankacılık alanında iş deneyimine sahip olmak,

• Ofis programlarına; Word, Excel, yeterince hâkim olmak,
• İyi derecede İngilizce bilmek,

• Alanından mezun olmak,

• Askerlikle ilişiği bulanmamak,

• Sağlık durumu elverişli olmak.

BAZI BANKALARIN ALIM YAPACAĞI POZİSYONLAR

Bu şartları taşıyan adaylar, kariyer portalları üzerinden ilgili bankanın ilanına tıklayıp başvurabilirler. Denizbank; dijital pazarlama uzmanı, spor eğitimleri, Fraud yönetimi yetkilisi. Akbank; Bilgi Teknolojileri Uygulamaları Uzmanı, uyum sistemleri uygunluk testi uzmanı, finansal suçlar uyum uzmanı, ödeme sistemleri yazılım uzmanı. QNB Finansbank; satış temsilcisi. İş Bankası; müfettiş yardımcısı. Yapı Kredi; gişe yetkilisi. Fibabanka ise gişe yetkilisi olarak istihdam etmek üzere personel alımı yapacaktır.

Adaylar, şartları taşıdıklarını düşünüyorsa, kariyer siteleri üzerinden veya bankaların resmi sitelerinden ilgili pozisyona başvurabilirler. Pozisyonlar için sınav yapılacak ise bankaların resmi web sitelerinin duyurular kısmından gerekli takibi yapıp sınavlara katılmaları gerekmektedir.

İŞKUR'da aşağıdaki şekilde ilan arayabilirsiniz www.iskur.gov.tr/ bağlantısına tıklayın. Açılan sayfada 'AÇIK İŞLER' kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

Bu ekranda İŞYERİ UNVANI yazan yere BANK yazın ve ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıdaki gibi sıralanacaktır.


İŞKUR KAYIT NASIL OLUŞTURULUR?

İŞKUR kayıt işlemini kolayca yapabilmeniz için kurumun sunduğu 2 farklı kayıt seçeneği bulunuyor. Milyonlarca işçi ve işverenin kullandığı İŞKUR istihdam sistemine kayıt olmak için Türkiye genelindeki İŞKUR il ve ilçe bürolarına bireysel başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR bürolarına gitme vaktiniz bulunmuyor ya da daha kolay bir şekilde İŞKUR kaydınızı yaptırmak istiyorsanız İŞKUR "İnternet Şubesi" size yardımcı oluyor. İŞKUR online şubesini kullanarak da İŞKUR kayıt işlemlerinizi dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Kayıt işlemleri için;

• İŞKUR resmi web adresi "iskur.gov.tr" adresini tarayıcınızda açın.

• İŞKUR web sitesinin üst menüsünün en sağında bulunan "İnternet Şubesi" seçeneğine tıklayın.

• Açılan İŞKUR E-Şube sayfasında "İş Arayan" ve "İşveren" şeklinde iki bölüm bulunmaktadır. İŞKUR kayıt işlemi için hangi pozisyonuna uygunsanız o bölümden işleminizi yapabilirsiniz.